Gå til sidens hovedinnhold

Kan vi snart få se Heggebø?

Joda, han scoret, men hva i all verden er det Daouda Bamba holder på med ellers? Fint lite riktig, ifølge Mons Ivar Mjelde.

Spill av podden i vinduet nederst.

– Bamba er et problem for Brann. Han har dessverre ikke den dimensjonen at han ser etter medspillere ute på banen. Han går rett på og avslutter. Ofte er jo det feil løsning, og det viste seg igjen mot Bodø/Glimt, sier BAs fotballekspert Mons Ivar Mjelde.

For femte gang på rad oppsummerer Fotballpreik et Brann-tap. På samme måte som mot Rosenborg fant de – tross tap – mye å glede seg over etter 1-2 mot Glimt. Ikke minst Mathias Rasmussen og Moonga Simba.

Men: Nå er man på vei inn i en kamprekke der hederlige tap betyr null og niks.

– På torsdag, mot Stabæk, er ikke ett poeng godt nok heller. Selv om tap mot de sterkeste lagene i Norge isolert sett ikke er krise, må Brann etter den sesongstarten de har hatt begynne å ta trepoengere nå, sier Mjelde. Han håper å få se Aune Heggbø på topp mot Stabæk.

– Kåre Ingebrigtsen velger nok Bamba fra start, men hiv nå innpå Heggebø før det er gått 87 minutter! Dette kan fort bli en kamp som passer for ham, sier «Monsamjelden».

Kommentarer til denne saken