Det skriver Se og Hør.

Fra tidligere har Haudemann-Andersen, som har en nettoformue på 2,1 milliarder kroner, fire barn fra tidligere forhold.

Bruddet med Marte Krogh, etter åtte år som kjærester og to år som gift, skapte store overskrifter i 2016.

Knappe året etter skapte imidlertid milliardæren overskrifter igjen da det ble kjent at han hadde funnet lykken på ny med det 31 år yngre tennistalentet fra Bergen.

Karoline Steiro ble i en alder av 18 år beskrevet som Norges største tennistalent. Ifølge Se og Hør var det nettopp på tennisbanen Steiro og Haudemann-Andersen ble kjent. Steiro skal på den tiden ha vært tennistreneren hans.

God for flere milliarder

Jan Haudemann-Andersen anses å være en av Norges aller rikeste menn. Etter et svakt år i 2017, der han gikk 158 millioner i minus, kom han sterkere tilbake i fjor da han tjente 119 millioner kroner gjennom selskapene Datum, Trojan, Hopsborg og Datum Invest.

– Selskapene har ved utgangen av 2018 investert i flere selskaper som ikke er børsnoterte. Dette gjelder blant andre Kahoot! as og Vaccibody as. Urealisert verdistigning på disse investeringer er ikke inntektsført i selskapenes regnskaper, uttalte han i en pressemelding, ifølge Dagens Næringsliv.

Ifølge nettstedet har 61-åringen vært inne i Kahoot lenge, og gikk inn med 18 millioner kroner i fjor høst.

- Mannssjåvinist

Jan Haudemann-Andersen har imidlertid ikke bare skapt overskrifter med finansvirksomheten. I 2008 skapte han blant annet en heftig debatt da han gikk ut i VG og sa at han ikke liker menn som triller barnevogn.

- Av og til må man kunne undre seg over hvordan noen som er så rike, kan ha så lite mellom ørene. Dette er bare humoristisk, uttalte daværende statsråd Erik Solheim om milliardær Jan Haudemann Andersens barnevogn-utspill den gang.

Fire år senere skapte han igjen rabalder da han i et intervju med E24 uttalte at han er stolt av å være en mannssjåvinist.

- Ja, jeg er en mannssjåvinist. Sosialdemokratiet ønsker at mann og kvinne skal dele på alle arbeidsoppgaver og ønsker å utjevne forskjellene, men det mener jeg er feil, sa Jan Haudemann-Andersen, som etterlyste flere folk til å tale mennenes sak.