Gå til sidens hovedinnhold

Keeper-trøbbel

Artikkelen er over 1 år gammel

Begge målvaktene til Tertnes er skadet og usikre før europacupkampen mot Storhamar søndag.

– Vi sliter litt med målvaktene våre, sier Tertnes-trener Tore Johannessen.

Både Eli Skogstrand og Josefine Lien sliter med strekkskader. Skogstrand skadet seg tidlig i hjemmekampen mot Aker forrige onsdag. Da kom Lien inn, men i helgens kamp mot Oppsal måtte også hun kaste inn håndkleet.

– Vi håper vi kan få i alle fall én av dem klar, men det er ikke sikkert. Eli er nærmest, Josefine må nok stå over, sier Johannessen.

Kampen starter her klokken 1730. Sendingen starter ti minutter før.

Ingen Stankiewicz

Skulle begge miste søndagens europacupkamp mot Storhamar, blir trolig løsningen å låne en keeper fra et av samarbeidslagene i divisjonene under.

– Vi kan dessverre ikke ringe Jan Stankiewicz, humrer Johannessen, vel vitende om at Tertnes er et kvinnelag og at de ikke kan ty til samme nødløsning som herrelaget Fyllingen. I Dalen har man hentet inn sin 50 år gamle keeperhelt denne høsten på grunn skadeproblemer mellom stengene.

Men fra spøk til alvor, situasjonen er selvfølgelig ikke ideell for Tertnes, som tapte med ti mål, 42-32, da de møtte Storhamar i cupen for et par uker siden.

Betaler for utbytte

Denne gangen er det europacup som gjelder. Tertnes har allerede luftet sin misnøye over å få Storhamar som motstander i siste kvalifiseringsrunde før gruppespillet.

Det er det flere grunner til. For lagene har allerede møtt hverandre to ganger på kort tid, og vil ha spilt fire kamper mot hverandre på bare et par måneder når europacupkampene er unnagjort.

Tertnes har heller ingenting å hente økonomisk i kvalifiseringskampene. De betaler rett og slett for å få erfaring mot europeisk motstand.

– Det er ikke mye å hente økonomisk på å spille europacup. I kvalifiseringen får vi ingenting. Der er det kun utgifter. Da synes vi det er kjedelig å bli satt opp mot et norsk lag som vi har spilt mot to ganger allerede, sukker Johannessen.

– Litt av hensikten for vår del er å møte lag vi ikke har møtt før. Det er det som er gøy!

Kampen mellom Tertnes og Storhamar sendes direkte på BA.no søndag klokken 17.30.

Kommentarer til denne saken