Det som skjer i Las Vegas blir i Las Ve? hei, se – de har sviskekomplott i hotellbuffeen! Zzz.

Det er for lettvint å beskrive «Last Vegas» som en geriatrisk «Hangover», noe mange sikkert også kommer til å gjøre – men ingenting her er i nærheten av å være like livlig som galskapen i den første «Hangover»–filmen. Dette er en mye tryggere og (passende nok) totalt tannløs komedie.

FREEMAN DANSER

Eneste fellestrekk er egentlig at det er snakk om nok et utdrikningslag i Sin City, der fire barndomskompiser i sekstiårene gjenforenes for å party som om det er 1969.

76-åringen Morgan Freeman får sjansen til å danse litt. 69-åringen Michael Douglas portretterer nok en lothario som har gått ut på dato - litt skjørere etter kreftsykdommen, men fortsatt med sjarmen i god behold.

Yngstemann Kevin Kline holder seg i alder av 66 så bra at man er nødt til å gi fyren grått skjegg, sixpence og veldig ukledelige klær for å overbevise oss om at han er i pensjonsalder.

HEMORIDE-HUMOR

Vi får de forventede morsomhetene om hemoroider, formiddagslurer, hofteproteser, Viagra og hyppig vannlating, og fint lite av det er særlig gøy.

Absolutt ingenting er oppfinnsomt eller overraskende. Men for all del, alt er så lunt og godmodig at «Last Vegas» allikevel føles som en liten lettelse.