Byens system for å levere ut varmlunsj til Mumbais kontorer og arbeidsplasser er så kjent for å holde antallet feilutleveringer på et minimum, at systemet er blitt en egen «case study» ved Harvard. I denne filmen handler det om akkurat den ene feilleveringen som oppretter en forbindelse mellom en ung, forsmådd forstadshusmor, og en eldre, pertentlig regnskapsfører.

Det følger nemlig brev med den feilsendte lunsjpakken, og det oppstår en forståelse mellom mannen som plutselig får en radikalt forbedret lunsjopplevelse, og husmoren som ikke får sin innsats verdsatt av ektemannen som lunsjpakken egentlig var tiltenkt. Han får nå i stedet kokt brokkoli fra en takeaway-sentral. Fullt fortjent.

Handlingen finner sted i en fremmed kultur og i en fremmed kjønnsrolletenkning. På snodig vis bidrar det også til at filmen minner om relasjonsfilmer fra tidligere tider. Brevvekslingen som avstandskommunikasjon minner også litt om den klassiske brevromanen.

Med vestlige øyne er det ingen spesielt utfordrende film, men i India er hele problematikken omkring oppbrudd fra familien adskilling mer kontroversielt. For oss blir det mer sorgmuntert, med skuespillere som er klare for internasjonale oppdrag.