Knalltall for «Cabaret»

17 000 mennesker har kjøpt billetter til musikalen «Cabaret».

17 000 mennesker har kjøpt billetter til musikalen «Cabaret». Foto:

Over 17 000 har kjøpt billetter til den kritikerroste musikalen «Cabaret» på DNS.

DEL

I tillegg er dramaet om Isdalskvinnen, som har urpremiere til våren, nesten utsolgt, to måneder før sceneteppet går opp for aller første gang.

Det betyr pangstart for den nye teatersjefen fra Sverige, Stefan Larsson.

– Det er fantastisk at repertoaret blir så godt mottatt. Responsen har vært over all forventning, sier teatersjefen i en pressemelding fra DNS.

Han tiltrådte som teatersjef første januar i år.

Hyllet av anmeldere

Musikalen «Cabaret» har vært hovedgrunnen til at året har begynt med et brak for nyesjefen på teaterhuset. Etter at kritikerne roste stykket og en fornøyd publikumsmasse, har billettkontoret hatt sin fulle hyre med alle som vil kjøpe billetter til stykket. Den første spilleperioden strekker seg til 16. mai.

Nå er det besluttet at «Cabaret» skal fortsette i juni.

– Forestillingen er blitt et fyrverkeri som både underholder og utfordrer oss. Jeg tror kombinasjonen av show og viktig tematikk engasjerer publikum, og ikke minst har vi et toppteam på scenen, sier Larsson.

Stefan Larsson er den nye teatersjefen på DNS. Nå opplever han umiddelbar suksess i sine første måneder som teatersjef på Engen.

Stefan Larsson er den nye teatersjefen på DNS. Nå opplever han umiddelbar suksess i sine første måneder som teatersjef på Engen. Foto:

Flere stykker går bra

Også Jon Fosses «Namnet» har gått bra. Det var Larssons aller første stykke som teatersjef på DNS.

På Lille Scene er det urpremiere på «Røyk over Isdalen» 8. mai. Forestillingen som tar utgangspunkt i teorier og dokumenter knyttet til den avdøde mystiske Isdalskvinnen, er så godt som utsolgt allerede. Her blir det ny spilleperiode i august, og noen ekstraforestillinger før sommeren.

– Jeg har hørt at bergensere er glade i lokalhistorie, og denne forestillingen tematiserer jo en av Norges største krimgåter. Det er likevel en svært positiv overraskelse at vi allerede nå må legge ut ekstraforestillinger, sier den ferske teatersjefen på DNS.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken