To biler kolliderte i 2130-tiden lørdag kveld på Nygårdstangen, i nordgående retning ved Fløyfjellstunnelen.

– Ett felt er stengt. Det er redusert fremkommelighet og saktegående trafikk ved ulykkesstedet, opplyser trafikkoperatør Monika Øksengård ved veitrafikksentralen til BA.

Det var én person i hver bil, en kvinne og en mann som begge er i begynnelsen av 20-årene.

– En av dem er kjørt til legevakten med smerter i bena, sier operasjonsleder Per Algrøy ved Vest politidistrikt til BA.

Etterforskningen pågikk fortsatt på stedet ved 2230-tiden og hendelsesforløpet var da ikke avklart. Det var ikke foretatt noen beslag av førerkort. Begge bilene ble fraktet bort av bilberger.

Fanafjellsvegen stengt

Tidligere på kvelden kjørte en bil av veien på Fanafjellet.

– En stolpe knakk, og strømførende ledninger ligger over veien. Derfor er veien stengt. BKK er på vei, opplyste operasjonsleder Algrøy.

– Det er store materielle skader på bilen. Føreren, en mann i slutten av 20-årene, hentet seg ut uskadet. Han sier han fikk sleng på bilen og skled ut av veibanen, fortsatte han.

Like før klokken 2200 meldte veitrafikksentralen at veien var åpen igjen.

Kollisjon i Loddefjord

I 1930-tiden smalt det også i Loddefjord, der to biler kolliderte i rundkjøringen ved Vestkanten.

– Tre personer er involvert. Det er ikke meldt om alvorlige personskader. Bilene er delvis ute av veien, opplyser politiet.

Artikkelen fortsetter under


Vegtrafikksentralen meldte i 1930-tiden at E16 mellom Bergen og Voss var nattesstengt ved Bolstadøyri grunnet fare for ras. En ny vurdering vil bli tatt klokken 0700 søndag morgen.

Anbefalt omkjøring var via fylkesvei 7. Klokken 2230 kom imidlertid meldingen om at også denne veien var stengt på grunn av ras, mellom Kvandal og Granvin. Ny omkjøring er vi Odda og Årsnes fergekai.

Fylkesvei 314 ved Bergsdalen ble tidligere på kvelden stengt på grunn av jordras. Fylkesvei 8 ved Åkre ble også stengt.