– Ingen kan feire som britene

Prins William og Kate Middleton gifter seg neste år.

Prins William og Kate Middleton gifter seg neste år. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Kjell Arne i hundre over bryllupsplanene.

DEL

– Dette er helt fantastisk. En gledens dag, sier Se og Hørs bergenske hoffekspert, Kjell Arne Totland, før BA.no får stilt et eneste spørsmål.

Den rutinerte hoffreporteren ser frem til det som blir hans 22.kongebryllup. Prins William og kjæresten Catherine Elizabeth Middleton (28), eller Kate, som hun vanligvis kalles, annonserte tirsdag sine bryllupsplaner.

FYRSTEBRYLLUP

Trolig blir bryllupet en gang på våren. Ifølge Kjell Arne har dette praktiske årsaker.

– Det har blitt spekulert i juli, men jeg tror det blir tidligere, da det allerede er annonsert fyrstebryllup i Monaco da. Jeg tror William og Kate kommer til å gifte seg før, sier han.

Han forteller at han allerede mandag fikk mistanke om at en forlovelseserklæring var på beddingen, da det ble annonsert at Kate Middleton skulle feire jul med den britiske kongefamilien på Sandringham slott.

– Prins William kom akkurat hjem fra Afghanistan denne helgen, og jeg hadde vel tippet at de ville vente til litt nærmere jul, men dette er jo fryktelig morsomt.

FEST

Bergenseren, som har dekket de kongelige i Se og Hør siden 1991, tror at bryllupet er viktig for Storbritannia.

– Landet har gått gjennom en vanskelig tid økonomisk og politisk og da er et kongelig bryllup noe å se frem til. Mange vil nok også tenke på hans mor, som dessverre ikke fikk oppleve at hennes sønn ble gift, sier han, med tanke på Prinsesse Diana.

Og ikke minst vil det bli en fest folk vil huske.

– Britene er svært flinke og feire, og dette vil bli en folkefest. Ingen kan feire bryllup som britene, sier han.

Om det blir hans 22. kongelige bryllup er ennå ikke avklart, men det er neppe sannsynlig at Norges mest profilerte hoffreporter ser festen fra sofaen hjemme.

– Vel, jeg regner nå med at jeg kommer til å være der, ja.

Artikkeltags