Klar med debutalbumet

MK´s MArvellous Medicine, våren 2015, Felix N. Rudi (t.v), Marie Kristin Dale, Stian Brungot (t.h).

MK´s MArvellous Medicine, våren 2015, Felix N. Rudi (t.v), Marie Kristin Dale, Stian Brungot (t.h). Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

29. januar gav de ut sitt aller første album. Nå skal de feire.

DEL

De skal holde releasekonserten de lenge har ventet på. Trioen MK´s Marvellous Medicine består av bergenseren Marie Kristin Dale i spissen på gitar og vokal, og hennes to makkere Felix N. Rudi fra Haugesund på trommer og Ålesunderen, Stian Brungot på bass.

– Det har vært en drøm å jobbe med dette debutalbumet, og noe vi har ventet lenge på, forteller Dale.
 

Smakebit først

Albumet ble sluppet ut 29.januar, utgitt av Apollon Records og produsert av Yngve L. Sætre. Singlene, «When You´re Young», og «Lady in red» som tidligere er gitt ut, er bare en liten smakebit, og har blitt spilt flere ganger på radio.

Siden de startet høsten 2013, har de hatt bortimot 200 spillejobber, ifølge Apollon Records. For å nevne noen fra 2015, har de spilt på Bergenfest, Osfest , Skånevik Bluesfestival, Dark Season Blues på Svalbard, og varmet opp for Beth Hart på Røkeriet USF i november. 

– Vi er et liveband som prøver å fange stemingen og humøret live på plate, i stedet for å ta flere opptak og legge lag på lag med innspilling, klipping og liming.

– Vi er tre mennesker med tre intrumenter, og sangstemmen min. Vi ønsker å treffe et bredt spekter av mennesker, og bruke kreativiteten vår på forskjellige måter, legger den unge bergenseren til.

Videre forklarer hun at albumet berører både soul, RnB, rock, blues, litt pop og funk, men hun beskriver sangene som sjelfulle og personlige.

Nesten utsolgt


Bandet vil ikke røpe for mye om planene sine fremover.

– Vi kommer til å fortsette å spille inn og turnére. Vi ønsker å dekke mer av Norge, men også utlandet. Nå ser vi hvertfall frem til releasekonserten. Billettene er nesten utsolgt 


 


 

Artikkeltags