Flokker seg utenfor hotellet til stjernene

Malin Vonheim Korneliussen, Marielle Vonheim Korneliussen og Miriam Bøhmer Talsma. De venter på Isaac Elliot utenfor Scandic Byparken.

Malin Vonheim Korneliussen, Marielle Vonheim Korneliussen og Miriam Bøhmer Talsma. De venter på Isaac Elliot utenfor Scandic Byparken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er mange som jakter på artister i sentrum i dag.

DEL

Flere unge jentegjenger hadde onsdag ettermiddag samlet seg utenfor hotellet til VG-lista Topp 20 deltakerne for å få et glimt av idolene sine.

Bare timer før årets konsert smeller i gang på Festplassen klokken 1800 bedrev mange tiden med å prøve å få et glimt av, eller en selfie med, artistene.

Ventet i 30 minutter

Det er den finske sangeren Isac Elliot, som er hovedmagneten til hotellet. Å få et glimt av den finske sangeren, som i kveld står på scenen med Bergens egen SJUR, var for mange dagens største mål.

– Vi står her fordi Isac Elliot er her, og vi har stått her i 30 minutter, det blir gjerne 30 til, sier Marielle Vonheim Korneliussen (16), Malin Vonheim Korneliussen (13) og Miriam Bøhmer Talsma (16).

Isac Elliot er et stort idol for oss. Drømmen er å få tatt et bilde, og kanskje snakke litt med han, sier Korneliussen og ser håpefullt mot inngangen.

God nummer to

Mads Hansen går forbi. Den tidligere fotballspilleren skal i kveld opptre på VG-lista med sangen sin «Sommerkroppen», som gikk rett til topps på nettopp VG-lista. Jentene fik ham med på et bilde.

– Det er bare hyggelig å gjøre det, sier Hansen, før han må videre for å svare på et spørsmål fra en fornøyd fan om hvilken tyggis han liker best.

Mads Hansen poserer med Malin Vonheim Korneliussen.

Mads Hansen poserer med Malin Vonheim Korneliussen. Foto:

Artikkeltags