Kjørte vannskuter fra Sotra til sentrum

En mann i 20-årene blåste til 1,5 i promille etter å ha tatt en uvanlig vei hjem fra fest natt til lørdag.

DEL

Det var i 02-tiden natt til lørdag at politiet fikk meldinger fra bekymrede festdeltakere på Sotra.

En mann i 20-årene skal ha forlatt festen på en vannskuter, i beruset tilstand.

– Denne mannen dukket etter hvert opp i Vågen med vannskuteren, sier politiets operasjonsleder Hans-Erik Thue til BA lørdag morgen.

Der ble han møtt av politiet.

– Han blåste rødt, og hadde rundt 1,5 i promille, sier operasjonsleder.

Mannen ble fraktet til legevakt for blodprøve og politiet oppretter sak.

Mange voldsepisoder

Det har vært en travel natt for politiet, og det var vært en rekke slagsmål i sentrum gjennom natten.

Klokken 0059 fikk politiet melding om slåsskamp mellom fem personer ved Den blå steinen. Ingen kom til skade. – De fleste var borte da vi kom til stedet. de andre ble bortvist fra sentrum, opplyser politiet.

Klokken 0213 ble det meldt om slossing ved Narvesen på Kleppestø på Askøy. To voksne og tre ungdommer skal ha barket sammen. – Da politiet kom til stedet, var partene borte.

Klokken 0214 rykket politiet ut til melding om slåsskamp mellom to menn på Zachariasbryggen. En mann i 30 årene ble pågrepet for ordensforstyrrelse og besittelse av narkotika, og ble innsatt i arrest.

Klokken 0251 fikk politiet melding om at en mann skal blitt slått i Helgesens gate. – Mannen blødde fra hodet og ble sendt til legevakt, sier operasjonsleder Thue. Ingen er pågrepet etter hendelsen.

Slått og bitt i en finger

Klokken 0258 kommer det på nytt melding om slåsskamp. Denne gangen var det en gjeng med ungdommer som barket sammen i Rosenkrantzgate. – Vi fikk flere meldinger om hendelsen. Ti-tolv stykker skal ha vært involvert. Noen hadde forlatt stedet da politiet ankom, sier Thue. Ingen ble pågrepet etter hendelsen. 

Klokken 0335 brakte det løs igjen. En slåsskamp skal ha funnet sted ved DNB i Småstrandgaten. Ingen var å se da politiet ankom.

Den siste meldingen tikket inn klokken 0347. To menn i 20-årene var blitt slått ved Vågsallmenningen. Den ene var påført tannskade, og den andre var bitt i en finger av ukjente gjerningsmenn.

– Det har vært en hektisk natt kan du si, sier operasjonsleder Thue.

Artikkeltags