Taxisjåfør mistet tann i basketak med beruset mann

Artikkelen er over 3 år gammel

Det gikk hardt for seg ved en taxi i C. Sundts gate natt til lørdag. Både en taxisjåfør og en polititbetjent fikk gjennomgå i et skikkelig basketak.

DEL

Det var utenfor Best Western Hotell Hordaheimen i C. Sunds gate at det toppet seg. Klokken var litt over 0430 da politiet fikk flere meldinger om at flere personer slåss. Verst hadde det gått ut over en taxisjåfør som skal ha fått slått ut en tann. 

Pågrep 28-åring

Politiet kjørte til stedet med blålys og pågrep en 28 år gammel mann på stedet. I tumultene fikk også en av politibetjentene seg et slag.

Denne mannen, en 28-åring, skal ha vært den samme som slo taxisjåføren slik at han mistet en tann.

Den mistenkte 28-åringen var beruset, og hadde fått et slag i hodet. Han ble derfor fraktet til Haukeland universitetssykehus for å møte en lege før han ble plassert i arresten.

Årsaken til slåsskampen var ikke kjent lørdag morgen, men det skal ha vært et julebord på hotellet. Det er foreløpig uklart om den mistenkte 28-åringen var gjest der.

Det er ikke meldt om noen alvorlig skade på noen andre enn taxisjåføren.

Politiet vil avhøre den mistenkte 28-åringen i løpet av dagen. Da vil de prøve å komme til bunns i hvorfor det brøt ut slåsskamp, og hvem som skadet hvem. 28-åringen er allerede anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

– Taxisjåfør angrepet

I Firdagaten var det også en taxisjåfør som trengte hjelp fra politiet. Ifølge den første meldingen til operasjonssentralen hadde taxisjåføren blitt angrepet av noen gutter.

Guttene skal ha løpt fra stedet. Politiet undersøker saken.

Artikkeltags