AURORA skulle i utgangspunktet spille en konsert på USF Verftet den 28. mars. Billettene ble så fort revet bort at Bergen Live har satt opp en ekstra konsert dagen etterpå.

Som liveartist er hun karakterisert som gripende og nærværende, og hun stiller med et sterkt band på scenen.  Musikerne er Vetle Junker,  tangenter, Magnus Skylstad,  kor og trommer, Silja Sol Dyngeland,  kor og bassynth
og Fredrik Vogsborg , kor og bassgitar

Artisten fra Lysefjorden kommer med nytt materiale fra sitt siste album "Infections Of A Different Kind – Step 1".  

Aurora Aksnes (22) har hatt en eventyrlig karriere. Debutalbumet "All My Dreams Greeting Me As A Friend" har solgt en halv million eksemplarer. hun er streamet over 200 millioner ganger. Andrealbumet kom høst og fikk strålende kritikker.

Hun har allerede turnert verden rundt, og har en tallrik og dedikert fanskare.

AURORA har hentet flere Spelemannspriser, det er laget dokumentarfilm om henne og hun var med på Nobels Fredspris-konserten.

Om sitt siste album har Aurora selv sagt:

"Det gir en dypere forståelse av hvem jeg er og hva jeg vil musikken skal gjøre. Denne platen har vært veldig gøy å lage og jeg har følt meg veldig tilfredsstilt som låtskriver og produsent”, forklarer Aurora om albumet. “Det handler om de mange, mange sidene ved det å være menneske. Om hvordan vi sårer og elsker. Det handler om å først være en kriger for deg selv slik at du kan bli en kriger for de som ikke enda har blitt det”

De nye sangene er spilt inn i studioet La Fabrique i Sør-Frankrike.

Platen er produsert av AURORA med hjelp av den norske Askjell Solstrand og den britiske duoen MyRiot.