Gå til sidens hovedinnhold

– I Bergen er jentene flinke til å hyle

Artikkelen er over 5 år gammel

Ikke nok med det - Marcus & Martinus hevder at Bergen er deres favorittby.

De ble nominert til spellemannpriser, og de har solgt ut to hele konserter i Oslo spektrum i november. Lørdag kommer poptvillingene til Bergen. Der skal duoen, sammen med flere norske artister, Vinterlyd-teamet og Kreftforeningen.

– Bergen er en fantastisk by, vår favorittby, faktisk, med crazy og hylende fans, forteller tvillingbrødrene på telefon til BA fra Sony-kontoret i Oslo.

I samme slengen legger de til de begge er singel om dagen, men at de er på utkikk.

– Det veldig mange pene jenter i Bergen. Flink til å hyle er de også.

Støtte etter Spellemann

I januar hadde de to muligheten til å bli tidenes yngste Spellemann-vinnere. De fikk tre nominasjoner i kategoriene beste låt, årets nykommer og årets popgruppe. I sistnevnte kategori måtte de seg slått av elektropopduoen Bow To Each Other.

– Det var litt kjedelig å ikke vinne noen priser, men vi var selvfølgelig glad for å bli nominert til hele tre stykker. Bare det er en seier i seg selv.

Ifølge tvillingene fikk de flere støttende tilbakemeldinger etter Spellemann, både fra fans, jenter som var skuffet, og kjendiser.

Utsolgt i Oslo Spektrum

Turnélisten for 2016 er lang, blant annet svinger de innom Osfest i august. I november fyller de hele landets konsertstorstue, Oslo Spektrum, to ganger.

– Det er helt fantastisk at vi har klart å fylle Oslo Spektrum og at billettene er solgt ut. Det er gøy, og vi gleder oss veldig til å holde konsert der.

Uten at de vil røpe for mye om hva de skal gjøre på scenen på lørdag, lover Marcus & Martinus et helt nytt show på Festplassen.

Marcus & Martinus

- Eneggede tvillinger som utgjør popduoen, Marcus & Martinus.

- Født 21.februar 2002, og oppvokst på Trofors i Nordland.

- De slo gjennom i 2012 da de vant MGPjr med låten «To dråper vann», som er en selvbiografisk sang.

- De gav ut debutalbumet, «Hei» i 2015. Den gikk til topps på VG-lista.

Kommentarer til denne saken