Aurora Aksnes (19) er for tiden på turné over dammen, og har blant annet gjestet Jimmy Fallons TV-show, «The Tonight Show» og talkshow-verten Conan O'Brien.

Fredag kveld måtte hun avlyse en konsert i Toronto i Canada på grunn av problemer med stemmen.

Les også: Se hvem som overrasket Aurora

– Det er ingenting som får meg til å føle meg verre enn når jeg må avlyse en konsert. Jeg er veldig lei for det. Det er sånt som kan skje når instrumentet er en del av din egen kropp, skrev hun på sin twitterkonto.

Lørdag melder hun at nok en konsert må avlyses, denne gang i Montreal.

– Jeg trenger en ny dag på å komme meg. Jeg er veldig lei for å måtte si at kveldens show i Montreal også er avlyst, sier hun og legger til at hun vil gi byen en ny sjanse.

Les også: – Dette er kjempestort

– Dette føles som å miste iskrem på gulvet, skriver hun på Twitter.

Det gjenstår fire konserter under Amerika-turneen, i Boston, New York, Philadelphia og Washington D.C. Samtlige er utsolgt.

Les også: Auroras bergensfavoritter

19-åringen slapp sitt debutalbum 11. mars i år. BAs anmelder ga albumet terningkast fem, og skrev at platen «oser klasse» og at den er et solid prov på at ungjenten fra Os fortjener superlativene som har haglet mot henne i snart tre år nå.

– «All My Demons Greeting Me As A Friend» innfrir de enorme forventningene hun hovedsakelig selv har lagt i sin vei gjennom talentet sitt, mener BAs anmelder.