Gå til sidens hovedinnhold

«Little Shop of Horrors» får nytt liv

Artikkelen er over 6 år gammel

Skrekkmusikalen får nypremiere på Ole Bull Scene i mai. Skuespillerne imponerte Sølvi Rolland.

Ole Bull Huset-sjef Sølvi Rolland falt helt for Krabatenes kritikerroste «Little Shop Of Horrors» på Cornerteateret. Nå settes skrekkmusikalen opp på Ole Bull Scene fra 7. mai.

– Den var imponerende. Det er en forestilling som fortjener et større publikum. Den var veldig, veldig gøy å se. Vi var 15 stykker som storkoste oss med humor og musikk, sier teatersjef Rolland.

– Jeg har jo heiet på Irene Ahnéll lenge, og vært stamgjest på «Kaptein Knurr og Mareminemysteriet» med barna mine. Jeg har alltid lyst til å satse på noe lokalt, men av og til passer det ikke inn. Den gutsen Irene har med «Little Shop of Horrors» er bare å ta av seg hatten for. Med minimale midler har hun skapt mye, mener Sølvi Rolland.

– Jeg er veldig begeistret for at vi får det til, og det passer godt i mai-juni.

– Unik sjanse

Irene Ahnéll i 20-årsjubilerende Krabatene er like begeistret.

– Vi måtte gi oss med «Little Shop of Horrors» da det var i ferd med å ta av. Å ta den opp igjen på et sånt sted er en helt unik sjanse. Det er helt fantastisk på alle måter, midt i byens navle, synes skuespilleren og kompanilederen.

– Det er egentlig ganske unikt at et lite kompani gjør en så stor produksjon og blir ønsket på et større teater. Det er utrolig kjekt at Sølvi likte det så godt at hun vil ha det inn på Ole Bull Scene. Det er en tillitserklæring og en stor kompliment, mener Ahnéll.

Krabatene hadde flere fulle forestillinger på Cornerteateret med «Little Shop of Horrors», som handler om en forelsket nerd og en ulykksalig avtale med en kjøttetende plante.

– Cornerteateret er mindre kjent og mindre sentralt, vi regner med Ole Bull Scene er mer tilgjengelig for mange. Alle jubler over å få spille musikalen mer, forteller Irene Ahnéll.

De fleste som var med på musikalen forrige gang blir med videre. Forestillingen fikk terningkast 5 i BA, under tittelen «Skrekkelig moro».

Kommentarer til denne saken