20. desember 2014 inntok Kygo garasjeanlegget i Grieghallen, Dovregubbens Hall, for sin aller første opptreden i Bergen. To år senere gjør Alan Walker sin hjemmedebut - på USF Verftet.

– Det blir magisk, fortalte Alan Walker på en pressekonferanse onsdag.

– Det kommer til være familie og venner i salen og jeg gleder meg veldig. Det er stort å få spille på hjemmebane, fortsatte han.

22. desember er den eksakte datoen. Da tar Walker, som hadde sin aller første liveopptreden under X Games på Tøyen i Oslo i februar, med seg sitt liveshow til Bergen. Siden februar har den Northampton-fødte 19-åringen fortsatt sin seiersgang i strømmetjenester verden over, fortrinnsvis med låten «Faded». Han varmet også opp for Rihanna i Glasgow og München i sommer. Walker skal også ha med seg gjester på scenen i Bergen.

– Ja, det skal jeg, men kan ikke si så mye om hvem de er. Det jeg kan si er at det blir veldig kult.

Før konserten på hjemmebane skal Walker til Asia. 1. desember opptrer han i Chengdu i Kina før turen går videre til Beijing og Taipei og Ho Chi Minh i Taiwan. Deretter venter Indonesia, Singapore, Malaysia, Hong Kong og Pune i India. Den siste konserten på Asia-turneen finner sted fire dager før konserten på USF Verftet.

Den fremmøtte pressen fikk også høre en snutt av Walkers nyeste låt, «Alone», som slippes på tampen av året. Vokalisten denne gang er den svenske låtskriveren og artisten Noonie Bao.