Denne uken står i våre egne musikalske helters tegn. Torsdag kveld står Aurora på scenen inne på Bergenhus festning, og på lørdag kommer selveste Kygo med sitt prosjekt «Cloud nine».

BA skrev tidligere denne uken at man la ut flere billetter til Kygo-konserten, etter at flere billetter ble forsøkt solgt på svartebørsen. Onsdag la Bergen Live ut 500 billetter ekstra til kveldens Aurora-konsert.

Torsdag ettermiddag er konserten utsolgt, opplyser Bergen Live.

– Billettene går som varmt hvetebrød, og etter at vi har gjort noen justeringer på konsertområdet, så har vi bedre plass, skriver Bergen Live på sine Facebook-sider.

Les alt om været de kommende dagene her: Tåken letter 

Fantastisk vær

I tillegg til at det etter alt å dømme blir en fantastisk konsert, har værgudene også bestemt at solen skal skinne og være bli herlig torsdag kveld.

– Været til Aurora-konserten torsdag kveld ser flott ut. Det blir oppholdsvær og til og med sol. Temperaturen vil ligge opp mot 15 grader tidlig på kvelden, og så synker det ned mot 10 til 12 grader. Shorts og T-skjorte er kun for de barskeste, sier statsmeteorolog Geir Ottar Fagerlid ved Vervarslinga på Vestlandet til BA.