Vaular varmer opp for Cecilia Brækhus

Lars Vaular samarbeidet med bergenske Myra på en singel i vinter. Nå spiller de begge en rolle når Brækhus inntar Koengen.

Lars Vaular samarbeidet med bergenske Myra på en singel i vinter. Nå spiller de begge en rolle når Brækhus inntar Koengen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Og stjerneskuddet Myra skal synge «Nystemten».

DEL

Allerede da det ble kjent at Cecilia Brækhus skulle bokse på Koengen fortalte Frank Nes, daglig leder i Bergen Live, til BA at de også skulle ha artister på arrangementet.

Nå er det klart at Lars Vaular skal fremføre en nyskrevet versjon av «Eg e Fra Bergen», fra det ti år gamle «La Hat  Et Nytt Dagslys», mens Brækhus går mot ringen fredag 9. juni.

Samarbeidet

I februar slapp Vaular samarbeidslåten «Ventet på deg» med det unge stjerneskuddet Myra. Og det er hun som har fått æren av å synge «Nystemten» før Brækhus skal måle krefter med Erica Farias.

– Det blir forhåpentligvis veldig bra. Jeg er veldig spent, sier hun til BA.

– Jeg håper jo at alle synger med. Det er faktisk en litt kinkig sang å synge og jeg tror flere har opplevd å falle litt ut av melodien, men jeg øver masse.

– Er det noe vits i å forsøke å gjøre en ny vri på en så ikonisk sang?

– Nei, det er egentlig ikke det. «Nystemten» er sånn den er og den må synges sånn.

– Heftig

– Hvor bokseinteressert er du?

– Helt på det jevne, jeg får med meg alle kampene til Brækhus og tror denne kvelden her blir kjempeheftig. Jeg gleder meg.

I tillegg skal både den norske og den argentinske nasjonalsangen fremføres. «Ja, vi elsker dette landet» skal synges av Tine Taule.

Artikkeltags