Intim bluesfestival

– Responsen har vært veldig god, sier Dag Bergesen om Den lille bluesfestivalen på Madam Felle kommende helg.

– Responsen har vært veldig god, sier Dag Bergesen om Den lille bluesfestivalen på Madam Felle kommende helg. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Dag Bergesen fyller Madam Felle med blues, og vil lage større bluesfestival neste år.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Dag Bergesen spilte selv med band på Madam Felle i fjor sommer.

– Det går et rykte om at i juni og juli kommer ikke folk på konsert. Men det stemte ikke. Jeg fant ut at jeg skulle lage en minifestival. Min filosofi er at hvis 500 drar på ferie, er det helt logisk at det kommer 500 andre til byen, sier Bergesen smilende.

– Jeg planlegger å gjøre det enda større neste år. Jeg håper Mariakirken er interessert i en gospelkonsert, det er jo i slekt med bluesen.

Fra torsdag til søndag skal Madam Felle marineres i blues. Hanseatene Blueslag, The Untamed Wolf Pack, BB Lyngs Blues Band, The Ladyshave Experience, HM-Johnsen Band og Dag Bergesen Band står på scenen. Søndag blir det bluesjam.

Beffen-cruise

De som var tidlig ute og kjøpte billetter til Den lille bluesfestivalen, ble belønnet med plass på bluescruiset på Beffen med Trond Olsen og Olav Undeland lørdag.

– Det er litt ironi, for alle store bluesklubber arrangerer bluescruise. Siden det heter Den lille bluesfestivalen, må jo Beffen være perfekt å ha verdens minste bluescruise på, gliser Bergesen. Tidligere har han arrangert konseptet Blues Train.

– Det er vanskelig å få seg spillejobb i byen. Jeg har hjulpet noen band å få innpass og få vist seg for publikum. På Blues Train prøver vi også å ta med nye ting, i tillegg til gamle gåstolpensjonister, erter han BB Lyngs Blues Band.

– Responsen har vært veldig god, sier Dag Bergesen.

Artikkeltags