Leo har fått ny kjæreste

Leo Ajkic, her fra Gullruten 2017, viste frem sin nye kjæreste på en Se & Hør-galla søndag kveld.

Leo Ajkic, her fra Gullruten 2017, viste frem sin nye kjæreste på en Se & Hør-galla søndag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Programlederen vant pris og kom med sin nye kjæreste på kjendisgalla.

DEL

– Ja, det stemmer at vi er sammen. Jeg vil helst ikke fortelle noe om hvor lenge vi har vært sammen eller hvor vi møttes, det blir litt for privat i kveld. Men ja, vi har funnet kjærligheten, forteller Leo Ajkic til seher.no

Les mer: Et helt spesielt år for Leo

Søndag kveld holdt altså Se & Hør sin årlige Kjendisgalla. Etter å ha vunnet prisen «Årets forbilde» feiret han med kjæresten Chiku Msombeli.

– Jeg er veldig stolt av ham. Det er ikke hver dag kjæresten din får en sånn utmerkelse, sier Chiku Msombeli til Se & Hør.

Bergenseren sto senest på scenen på P3 Gull-kåringen, men da som programleder. I går var han tilbake på scenen, men som en vinner.

– Tusen hjertelig takk! Jeg har aldri prøvd å være et forbilde for noen, for jeg manglet forbilder selv. Da jeg kom til Norge, så var det ingen som sa at jeg kunne få det til. Jeg ville være det motsatte av et forbilde, og hvis jeg prøvde å være ekkel på TV, gikk det utover gruppen min, sa Ajkic fra scenen, og la til: Derfor vil jeg være et godt forbilde og gjøre fine ting. Jeg forventer ikke noe av Se & Hør, men tusen takk for prisen. Jeg setter stor pris på det.

Artikkeltags