– Det var veldig kult å få det til nå. Han har, etter min mening, laget en kul remiks, sier Walker til Bergens Tidende som skrev om saken først.

Det blir dobbelt bergensk når Bergens to store sønner går sammen i samarbeid om en låt. Kygo, som de siste årene ikke har remikset sanger av andre artister, lager nå altså en remiks av Walker-låten «Tired». Den irske artisten Gavin James synger også i låten.

Her kan du høre den nye låten.

Kom på plass nylig

Låten, som først nylig ble spilt på en festival i Finland, har ifølge Walker vært diskutert en stund, men kom først på plass nylig.

– Det tar også gjerne litt tid. Mye skal falle på plass før et eventuelt samarbeid, siden alle er opptatt på hver sin ende, sier han til BT.

Walker har selv vært i søkelyset den siste tiden i anledning sin remiks av Miley Cyrus-låten «Malibu».

Walker var tidligere i år i mediene for hans bidrag til Barnekreftforeningens innsamlingsaksjon på Facebook.

Saken fortsetter under bildet.

 

God kritikk

Nettstedet EdmSauce, som utelukkende skriver om sjangeren Kygo og Walker faller under, har allerede rukket å anmelde låten, og deres anmelder hadde blant annet dette å si om den:

«Det eneste som holder remiksen fra en femmer er begynnelsen som dessverre ikke er helt tilfredsstillende, men med en gang den tar opp takten etterlater den deg smilende.»

Kygo og Walker har de siste årene vært svært populære, og er mye spilt på Spotify.