Originalstripen som spiller på Liverpools elleville opphenting og seier i Champions League-finalen mot Milan i 2005 er utstilt på en tegneserieutstilling på Oscarsborg festning utenfor Drøbak. Søndag ble den solgt for 100.000 kroner, melder Dagens Næringsliv.

– Det er litt uvirkelig, for jeg satte egentlig bare en tøysepris for å skremme vekk eventuelle kjøpere. Stripen var egentlig ikke til salgs. At noen er såpass ivrige at de betaler 100.000, er hyggelig, men også litt skremmende, sier sier Frode Øverli til avisen.

Utstillingen på Oscarsborg arrangeres av Avistegnernes Hus. Den aller første Pondus-stripen er også utstilt på Oscarsborg, med en pris på 50.000 kroner. Også denne er prisen har Øverli satt for å sikre seg at ingen skal kjøpe den.

– Denne stripen ble også solgt, men kjøperen var ikke klar over at den koster 50.000 kroner. Da han fylte ut salgsskjemaet, fikk han hakeslepp da han så prisen og ombestemte seg. Men det er vel ikke helt utenkelig at også den blir solgt etterhvert, sier Håkon Strand, Øverlis agent til DN.