Gå til sidens hovedinnhold

– Det er nesten for mye av det gode

Artikkelen er over 3 år gammel

Christoffer Schjelderup står på scenen på Ricks med showet «Tro, hat og ærlighet» om dagen. Nå utvides spilleperioden.

Christoffer Schjelderup har lenge vært en man ser på scenen, men han har ikke alltid stått alene. «Tro, hat og ærlighet» er faktisk hans første soloshow.

– Det har jo alltid vært målet å ha sitt eget show. Det har vært veldig gøy. En drøm som går i oppfyllelse, forteller Schjelderup til BA.

Han har tidligere hatt suksess med «Bergensbølgen» på Ole Bull Scene og «Latter Live» på NRK, i tillegg til utallige show på scener rundt om i Norge.

Har vært populært

«Tro, hat og ærlighet» har fått mange bergensere til å kjenne på hvordan en ordentlig mage-økt kan kjennes ut dagen etter, og fler skal det bli. På grunn av stor etterspørsel har de nå utvidet med seks ekstrashow som skal spilles i april. Schjelderup selv er meget fornøyd med responsen.

– Det er jo nesten for mye av det gode. Man håper jo at folk skal komme på de forestillingene man setter opp, men at det har kommet så mange at vi kan sette opp flere forestillinger, det er flott, forteller komikeren.

Schjelderup sier videre at han har jobbet veldig hardt, og beholdt troen på at han skal kjøre standup sånn som han selv, og management- og bookingbyrået Humorkollektivet mener at det skal gjøres.

– Vi har satset på gode tekster og levering. Komikken skal være i høysetet, det har alltid vært målet til humorkollektivet, forteller han.

Barn og show

Schjelderup har allerede ett barn, og det fikk han da han var aktuell med «Bergensbølgen». Nå er han igjen på scenen, og barn nummer to, ja, det kommer i februar.

Blir det barn hver gang du setter opp forestillinger?

– Det kan jo virke sånn, men jeg håper jo ikke det, for jeg har planer om å sette opp mange show, ler komikeren. Han legger til at to barn er nok, så han får håpe alle gode ting ikke er tre.

Dersom ungen ikke hadde vært på vei tror Schjelderup at timeplanen før sommeren hadde sett annerledes ut.

– Vi hadde sikkert begynt å reise rundt til forskjellige byer, men det er greit og få litt tid. Showet må finpusses litt så det kan vises nasjonalt.

Kommentarer til denne saken