Til oversikten

Nyhetsbrev august 2018

[Gå direkte til påmeldingsskjemaet]

Kjære abonnent! Vi har billetter til Trond Mohn Games på Fana Stadion, til spøkelsesvandring på DNS, til Hekseringen på Bergenhus festning – og til to av kampene når serieleder Brann for alvor tar fatt på høstsesongen om noen uker, mot Ranheim og Sandefjord. Meld din interesse på skjemaet nederst på siden innen mandag 13. august kl 0900 og vær med i trekningen! Vi ønsker alle våre abonnenter en fortsatt god sommer! Og send oss gjerne et postkort – se mer nedenfor.

Send oss et «postkort»:
Hvor i verden er du på ferie?
Vi i BA vil samle sommerbilder fra hele verden, og håper du vil dele et med oss. Hvor er du eller hvor har du vært på ferie denne sommeren? Vi vil gjerne se ditt feriebilde, enten du er i hytten på Os, ved et eldgammelt tempel i Katmandu eller på stranden Ipanema i Rio de Janeiro. Her finner du info om hvordan du selv sender ditt eget postkort + kartet med bilder som allerede er sendt inn. Du kan også dele ditt postkort ved å bruke hashtag #BAsommer på Instagram. Husk å legge til sted på Instagram-bildet, slik at det kan vises på kartet. Innland, utland, fjelltopp, strand, by, krabbefiske, sol, regnvær, selfie eller ikke selfie – send oss ditt sommerferiebilde!

19. august – 5 abonnenter får fire billetter hver:
Hekseringen
Vi er i Bergen, året er 1665 og hekseprosessene foregår for fullt i Europa. Vi følger Kristina og Peder på 12 år. Når Kristinas mormor arresteres og dømmes for hekseri må Kristina begynne å lete i sin egen fortid og ta valg som kommer til å endre henne for alltid. Nå er det klart for gjensyn med Fyllingsdalen teaters største satsing gjennom tidene: En uforglemmelig forestilling om hekser, trolldom og magi. Bli med på to timer med spennende opplevelser for både små og store, midt på Bergenhus Festning. BAs utsendte ga fjorårets forestilling terningkast fem: «Hekseringen formidler et mørkt kapittel i Norgeshistorien på en svært overbevisende måte.» Mer info på hekseringen.no.
Tid og sted: Bergenhus festning kl 2100.

22. august – 5 abonnenter får to billetter hver:
Trond Mohn Games
Opplev de beste norske friidrettsutøverne og en rekke andre internasjonale stjerner på Fana Stadion. Dette er en hyllest til Trond Mohn, som fylte 75 år tidligere i år! Den kjente næringslivslederen, filantropen og friidrettsmannen har gjort svært mye for idrett, kultur, forskning og helse både i Bergen og i resten av Norge. Nå vil idretten gi noe tilbake. Det blir en helt spesiell bursdagsfest, deltakerlisten er ikke helt fastspikret enda, men på arrangørens ønskeliste står Ingebrigtsen-brødrene, Isabell Pedersen, Karsten Warholm, Ezinne Okparaebo, Sigrid Borge, Karoline Grøvdal og mange flere. Trond Mohn Games sendes direkte på BA.no – men det gjeveste er selvsagt å oppleve stemningen, spenningen og stjernene på kloss hold på Fana Stadion, Bergens-friidrettens storstue! Mer info på TrondMohnGames.no.
Tid og sted: Fana stadion, forøvelser fra kl 1700, elite fra kl 1800.

2. september – 7 abonnenter får to billetter hver:
Brann-Ranheim
Da Brann skulle serieåpne mot Ranheim tidlig i mars, hadde kunstgresset i trønderhovedstaden ennå ikke kommet seg etter vinteren. Selv ikke en veivals kunne rette opp i ujevnhetene. Kanskje ikke så mye å si på egentlig, siden vi ikke er på de aller sydligste breddegrader og serieåpningen var rekordtidlig. Da den utsatte kampen omsider ble spilt en måned senere, innklemt mellom 5. og 6. serierunde, vant Brann med 2-0. Når det er sagt, så er det langt fra alle som har klart å hamle opp med Ranheim i år. På det beste har trønderne ligget på sølvplass, etter Brann, men – sikkert viktigst av alt – foran byrival RBK. Det kan være årets gull- og sølv-vinnerne som møtes på Stadion nå.
Tid og sted: Brann Stadion, kl 1800.

15. september – 2 abonnenter får fem billetter hver:
Med Octavia på teateret
Denne eventyrlige og spennende «spøkelsesomvisningen» er en god måte for barn å bli kjent med teateret og hva det står for: magi, spenning og fantasifull lek med virkeligheten. Teateret er et magisk sted fullt av hemmeligheter, og det finnes kun én som kjenner dem alle. Teaterspøkelset Octavia har spilt alle de store rollene og hatt på seg de flotteste kostymene. Faktisk elsker hun teateret så høyt at hun nekter å dra! Octavia er et snilt spøkelse og tar alle de som er så heldige å kunne se henne med på en spennende omvisning. Her forteller hun om hvordan det er å være teaterspøkelse og om alt det fantastiske som skjer i det rare huset i sentrum av Bergen. Og Octavia er – så sier man – ingen ringere enn den kjente skuespillerinnen Octavia Sperati, som levde fra 1847 til 1918. Mer info på dns.no.
Tid og sted: Den nationale Scene kl 1200. Omvisningen varer i ca 45 minutter.

16. september – 2 abonnenter får to billetter hver:
Nordic Tenors – Viva la Musica
Forestillingen er en hyllest til musikken, og vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og humor: Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis og nyskrevet musikk er noen få eksempler på det du får høre. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlig humor som vil gi lattermusklene god trim! Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Mer info på olebullhuset.no.
Tid og sted: Ole Bull Scene kl 1800.

23. september – 7 abonnenter får to billetter hver:
Brann-Sandefjord
Vestfoldbyen vi får besøk fra har tradisjoner for både hvalfangst og fotball. Sandefjord Ballklubb var med i seriesystemet helt fra starten, og regnes derfor som en av aristokratene i norsk fotball. Klubbens historie preges av opp- og nedrykk, men vestfoldingene nådde cup-finalen i 1957, der de riktignok ble slått 4-0 av Fredrikstad. Dagens Sandefjord Fotball ble til i 1998 da Ballklubben slo seg sammen med IL Runar. Det foreløpige høydepunktet kom i 2006, da laget på nytt møtte Fredrikstad i cup-finalen. Tapet ble «kun» 3-0 denne gangen. På nytt er det opp- og nedrykk som preger fotball-livet i hvalfangerbyen, og det neste nedrykket kommer etter alt å dømme når årets sesong er over – Sandefjord ligger, som vi vet, håpløst sist helt nederst på tabellen. Men det betyr ikke at vi skal gå glipp av en god fotballkamp!
Tid og sted: Brann Stadion, kl 1800.


Påmeldingen er nå stengt. Vinnerne av billetter er kontaktet på sms. Billettene er på vei i posten!