Til oversikten

Nyhetsbrev desember 2018

[Gå direkte til påmeldingsskjemaet]
Kjære abonnent. Vi er godt inne i julemåneden, lysende juletrær og et spennende julemarked preger etterhvert bybildet. Vi har billetter til Pippi Langstrømpe på Fyllingsdalen teater og til Raga Rockers på USF litt ut på nyåret. Håndball i Fana Arena blir det også, og Helge Jordal & MotBakkeOrkesteret som nok en gang spiller skeivt og med innlevelse på Lille Ole Bull! Meld din interesse på skjemaet nederst på siden innen tirsdag 11. desember kl 0900 og vær med i trekningen om billetter. Se også info om julekalender og julegris. Vi ønsker alle våre abonnenter en riktig god jul!

18. desember – 2 abonnenter får to billetter hver:
Helge Jordal og Motbakkeorkesteret
En fin førjulstradisjon tar form: Bli med når MotBakkeOrkesteret og Helge Jordal spiller skeive låter med sving og innlevelse! I 2007 startet miljøarbeidere og brukere ved Frelsesarmeens Bakkegaten bo- og omsorgssenter sitt eget orkester, og de fikk Helge Jordal med på laget. – Eg e en slags maskot, eg da. Før har eg også sunget stoff med klangbunn i det å ikke fikse verden så bra, sier skuespilleren med lang karriere som rockemusiker. – Vår signatur er rufsete; den kan være vakker selv om det ikke låter søtt. Jeg kjenner jeg får klump i halsen når vi synger «Her i gaten vår», som skildrer et brokete bybilde på godt og vondt, sier Solveig Nilsen, lederen ved Bakkegaten. Selvsagt blir det låter av motbakke-låtskrivere som Tom Waits, Johnny Cash og Cornelis Vreeswijk, som seg hør og bør når Helge Jordal griper til mikrofonen. For å følge tradisjonen lenker vi også i år til Marit Dehlis artikkel om MotBakkeOrkesteret og maskoten på frelsesarmeen.no.
Tid og sted: Lille Ole Bull kl. 20.00. NB. Ståplasser.

Vinn flotte premier:
Julekalender og julegris
Hver dag frem til julaften kan du åpne en ny luke i BAs julekalender, svare på et spørsmål og være med i trekningen om et byGAVEKORT pålydende kr 500. Julekalenderen finner du på BA.no. Spørsmålene går på alt fra fotballspillere og privatdetektiver til Peppa pig. Og mens vi snakker om griser, vær også med på å tippe slaktevekten på BAs julegris, som i år bærer det veloverveide navnet Sideflesk! Den som tipper riktig eller nærmest, får grisen til jul! Du finner denne tradisjonsrike julekonkurransen hver dag i papiravisen.

9. januar – 5 abonnenter får to billetter hver:
Fana Elite-Larvik
Håndballspillernes juleferie er ikke like lang som i andre ballspill, og allerede 9. januar er det klart for toppkamp i Fana Arena igjen. Motstander er Larvik, med kjente profiler som Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Thea Mørk. Vestfoldlaget er det laget med flest seriemesterskap i håndball for kvinner (18 stk), og det eneste norske laget som har vunnet Mesterligaen (i 2010). Noe å strekke seg etter! I skrivende stund ligger gjestene på 3. plass, og kniver med Storhamar om å holde følge med serieleder Vipers – mens hjemmelaget Fana ligger farlig til litt lenger nede på tabellen og trenger alle de poengene de kan ta. Her bør det bli full innsats gjennom 2×30 minutter – og mye liv på tribunen!
Tid og sted: Fana arena, Slåtthaugveien 142, kl. 18.00.

12. januar – 2 abonnenter får to billetter hver:
Raga Rockers
Et av Norges mest legendariske rockeband vender tilbake til Verftet i januar og holder konsert for et henført publikum fra stadig nye generasjoner. Melodisk rock, vokalistens mørke stemme, tekster på norsk, satire og fortellingen om det moderne mennesket: Raga Rockers gikk inn i historien som et av de fire store i norsk rock på 1980-tallet. I 2017 ble de innlemmet i Rockheim Hall of Fame, og samme år kom filmen om vokalist og frontfigur Michael Krohn, kanskje landets største rockepoet. Raga Rockers har besøkt USF før, og nå er de her altså igjen. Det er bare å krysse av i kalenderen. Mer info på usf.no.
Tid og sted: USF Verftet kl. 20.00. Aldersgrense: 18 år.

24. februar – 2 abonnenter får fire billetter hver:
Pippi Langstrømpe
Astrid Lindgrens elleville historier om den rødhårete jenten med det store hjertet skal visstnok ha sitt utspring i en samtale med datteren Karin, som på det tidspunktet var en liten jente. Karin var syk og måtte holde sengen, og kom med følgende oppfordring til moren: «Mamma, kan ikke du fortelle om en som heter Pippi Langstrømpe?» I dag er fortellingene om Pippi kjente over hele verden, og de fenger stadig nye generasjoner. Pippi er sterk og modig som få, hun har en kiste full av gullpenger, en hest, en ape og et hus fullt av gøyale ting. Likevel er hun et barn, hun er sårbar, nysgjerrig, av og til usikker, ja, hun kan til og med føle seg ensom. Hun har trekk vi alle kan kjenne igjen. Kanskje er det derfor mennesker på alle verdens kontinenter kjenner et smil rykke i munnvikene når vi hører den velkjente sangen: «Her kommer Pippi Langstrømp – tjolahopp, tjolahei, tjolahoppsasei!» Mer info på Fyllingsdalenteater.no.
Tid og sted: Fyllingsdalen teater, Folke Bernadottes vei 21, kl. 12.00.


Påmeldingen er nå stengt. Vinnerne av billetter er kontaktet pr sms – og billettene er på sendt.