Til oversikten

Nyhetsbrev februar 2019

[Gå direkte til påmeldingsskjemaet]
Kjære abonnent. Det er årets korteste måned, og lysere og lysere for hver dag – men vi slår nok en gang av lyset en kveld og frister med Nattevandring på Akvariet! Bli med i trekningen om billetter til dette spennende arrangementet. Vi har også billetter til Aurora på USF Verftet, til Ibsen (og Nærum) på DNS og til to spennende håndballkamper i Fana arena! Meld din interesse på skjemaet nederst på siden innen 12. februar kl 0900 og vær med i trekningen om billetter. Visste du at du som abonnent kan se Branns treningskamper (og mye annen sport) direkte på BA.no? Se info nedenfor. Sjekk også ut Spørretimen, der vi kjører i gang valgkampen!

19. februar:
Spørretimen: «Hva vil de med makten?»
BA kickstarter valgkampen med Spørretimen på Litteraturhuset, der vi har invitert listetoppene fra de ulike partiene til debatt. Hva vil de med makten? Bli med du også og still dine spørsmål til politikerne! Spørretimen blir arrangert av BA i samarbeid med Litteraturhuset. Her skal de med makt og myndighet måtte forklare seg, akkurat som regjeringen må i Stortinget. På scenen vil det ikke være noe stort panel som skal debattere seg i mellom. En eller to, med makt og myndighet, skal svare på spørsmål fra salen. Alt styrt av en myndig ordstyrer. Ingen avbrytelser tillates. Bortforklaringer, svada eller tåkeprat blir ikke akseptert.
Tid og sted: Litteraturhuset, Østre Skostredet 5-7, 19.02. kl 1900. Gratis adgang.

Vinteren 2019:
Branns treningskamper direkte på BA.no!
Er du Brann-fan? Da har vi en god nyhet: BA sender seks av Branns treningskamper i oppkjøringen til årets sesong. Eksklusivt for BAs abonnenter, selvsagt. Kampen mot Nest-Sotra er allerede spilt, og den kan du gjenoppleve i opptak. De resterende kampene er: Brann-Start (12.02.), Brann-Haugesund (02.03.), Brann-Rosenborg (10.03.), Brann-Bodø/Glimt (15.03.) og Brann-Sogndal (23.03.). Her finner du oversikten over alle treningskamper, med lenker til de enkelte kampene. I tillegg til fotball sender vi også håndball (eliteserien for både kvinner og menn), ishockey, volleyball og basketball og annen sport. Mye å glede seg til! Alt du som abonnent trenger å gjøre er å være innlogget med din aID.

22. februar – 2 abonnenter får en familiebillett hver:
Nattevandring på Akvariet
Lurer du på hva som skjer på Akvariet om natten? Hva gjør dyrene på, er de våken eller sover de? Bergensavisen og Akvariet gjentar suksessen fra i fjor (og i forfjor) – og inviterer til nattevandring for hele familien. Vi slukker lyset for både å skape stemning og ikke minst for at dere skal kunne se hvordan dyrene oppfører seg i mørket. Vi ser fram til en uforglemmelig kveld. To abonnenter får en familiebillett hver – for fem personer. Det er selvsagt også mulig å kjøpe billetter. For mer info (og billettkjøp) se akvariet.no. Passer fra 5 år og oppover.
Tid og sted: Akvariet i Bergen, Nordnesbakken 4, 22.02. kl. 1800-2100. Dørene åpner kl. 1730.

6. mars/17. mars – 5+5 abonnenter får to billetter hver:
Fana-Tertnes + Fana-Skrim Kongsberg
Tertnes vant det første «slaget om Bergen» da de slo Fana 29-24 for et par uker siden. 6. mars er det klart for returkampen i Fana arena! Det kokte på de fullsatte tribunene i Haukelandshallen, og vi ser frem til det samme på Slåtthaug nå. Er Tertnes fortsatt storesøster i Bergen, eller kan Fana stå for en hel liten sensasjon på hjemmebane? Spennende blir det uansett. Senere i måneden er det Skrim Kongsberg som gjester Fana arena. Vi har billetter til begge kamper!
Tid og sted: Fana Arena, Slåtthaugvegen 144, hhv 06.03. kl. 18.00 (Fana-Tertnes) og 17.03. kl. 18.00 (Fana-Skrim Kongsberg)

23. mars – 3 abonnenter får to billetter hver:
Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter
Den verdenskjente dramatikeren Knut Nærum, som ofte nevnes i samme åndedrag som Ibsen og Fosse, har tatt på seg oppgaven å forfatte Ibsens samlede verker. Her får du en mulighet til å lære alt om Ibsen på en kveld. Vi garanterer at du blir klokere. Kanskje. Vi garanterer i alle fall en god latter! Slik introduserer DNS forestillingen som gikk sin seiersgang på teateret i 2017, og nå endelig er tilbake. Trioen Kjersti Elvik, Tormod Løvold og Kristian Berg Jåtten tolker til sammen 131 roller fra i alt 28 teaterstykker. På 78 minutter. «Ibsen på speed,» ifølge BAs anmelder, som avslutter: «Og vel så det». Mer info på dns.no.
Tid og sted: DNS, Lille scene, Engen 1, kl. 1900. Dørene lukkes presis.

29. mars – 2 abonnenter får to billetter hver:
Aurora
Egentlig skulle Aurora kun ha én konsert på USF Verftet, men billettene ble revet bort så fort at det ble satt opp en ekstra konsert. Artisten fra Lysefjorden har nylig sluppet sitt album nr 2, «Infections Of A Different Kind – Step 1». «Det gir en dypere forståelse av hvem jeg er og hva jeg vil musikken skal gjøre», sier Aurora om dette albumet. «… Det handler om de mange, mange sidene ved det å være menneske. Om hvordan vi sårer og elsker. Det handler om å først være en kriger for deg selv slik at du kan bli en kriger for de som ikke enda har blitt det». Debutalbumet «All My Dreams Greeting Me As A Friend» fra 2016 har solgt en halv million eksemplarer. Aurora Aksnes (22) har allerede turnert verden rundt, har en tallrik og dedikert fanskare og har fått sin sten på Bergens Walk of Fame. Vi ser frem til fortsettelsen! Mer info på usf.no.
Tid og sted: USF Verftet kl. 20.00 Dørene åpner kl. 19.00. Aldersgrense: 18 år.


Påmeldingen er nå stengt. Vinnere av billetter er kontaktet på sms. Billettene kommer i posten.