Til oversikten

Nyhetsbrev oktober 2018

[Gå direkte til påmeldingsskjemaet]

Kjære abonnent. Denne gangen har vi billetter til Kardemomme by på DNS, og det blir nye sjanser til å vinne billetter til Brødrene Løvehjerte på Fyllingsdalen teater. Og sist men ikke minst har vi billetter til Brann-Rosenborg, oppgjøret som kan avgjøre alt denne høsten, og til den minst like viktige dysten mot Strømsgodset noen dager senere. Meld din interesse på skjemaet nederst på siden innen tirsdag 09.10. kl 09.10 og vær med i trekningen om billetter! Se også info om vår nye lesertur, der vi setter kursen mot Italia, Slovenia, Kroatia og Albania. Noe å se frem til mens høststormene raser her hjemme?

27. oktober – 3 abonnenter får fire billetter hver:
Brødrene Løvehjerte
Astrid Lindgrens fantastiske fortelling om brødrene Kavring og Jonatan Løvehjerte har rørt barn og voksne helt siden den ble utgitt i bokform i 1973. De to unge guttene blir kastet ut i et eventyr uten like når de havner i dødsriket Nangijala, der den onde Tengil hersker. Frihetskampen blir hard og brutal, og de to brødrene må holde sammen i tykt og tynt. Dette er en fortelling om kamp, elendighet og tyranni, men også om vennskap, mot og kjærlighet. Sturle Bjordal har regien – han har tidligere stått bak publikumssuksesser som Pippi Langstrømpe, Jungelboken og Robin Hood på Fyllingsdalen teater, og ser frem til å forme en varm og fin tolkning av historien om Brødrene Løvehjerte. Mer info på fyllingsdalenteater.no.
Tid og sted: Fyllingsdalen teater, Folke Bernadottes vei 21, kl 15.00.

28. oktober – 7 abonnenter får to billetter hver:
Brann-Rosenborg
Nå skal det avgjøres! Forrige serierunde viste at begge lag kan tape (RBK mot Molde og Brann mot TIL). Nå må noen bestemme seg for å vinne igjen, så enkelt er det. «Her tok Brann seriegull» var stemningen på Lerkendal i slutten av mai, etter at Fredrik Haugen og Peter Orry Larsen hadde snudd 0-1 til 2-1 over RBK i løpet av 6 minutter tidlig i 2. omgang. «Se, vi banker RBK. Å hei å hei å hei, å hå …» prydet forsiden på BA dagen etterpå. Siden har det blitt litt tyngre i bakkene, og nå når vi for alvor tar fatt på den siste kneiken, er Rosenborg her igjen. Her gjelder det nok mer enn ellers å ikke ta seieren på forskudd. Men det sies at ballen er rund, og forhåpentligvis er det til Branns fordel nå.
Tid og sted: Brann stadion kl 20.00.

Lesertur – cruise i Middelhavet:
Opplev Italia, Slovenia, Kroatia og Albania med flotte MSC Musica
Bli med på denne fascinerende reisen langs Adriaterhavets østkyst: Vi besøker italiensk-pregede Koper i Slovenia og middelalderbyen Zadar i Kroatia, som også har noen av landets beste strender, før vi kommer frem til Albania, et nytt og spennende reisemål. Fra de flotte strendene i Sarande er det bare 30 minutter til oldtidsbyen Butrint som står på UNESCOs verdensarvliste. Etter å ha sett oss om i Albania, seiler vi videre til Dubrovnik, en av de vakreste byene ved Middelhavet, før vi avslutter turen med et besøk i Venezia med sine fantastiske kanaler og smale gater.
Disse dagene er MSC Musica vårt hjem, et romslig og vakkert cruiseskip med et variert kjøkken og mange fasiliteter. Her er flere restauranter, spa-avdeling, svømmebasseng, butikker, kasino og hyggelige kafeer. MSC har en familievennlig filosofi som tilbyr et variert program med aktiviteter, underholdning og sosiale arrangementer skreddersydd for alle aldersgrupper.
Tidsrom: 20.-25. mai 2019. Turpris kr 11.500 pr pers. Det inkluderer fly Bergen-Venezia t/r, flyavgifter, cruise med 5 netter i dobbel innvendig lugar, reiseleder fra Unik Travel, helpensjon om bord. Tillegg for andre lugartyper. For mer info og bestilling se uniktravel.no/bergensavisen eller ring 38 12 79 00.

31. oktober – 1 abonnent får fire billetter:
Folk og røvere i Kardemomme by
De kjente og kjære innbyggerne i Kardemomme by har gledet barn i alle aldre i mange tiår. Den talende kamelen, den kvikke papegøyen og den sjokoladeglade løven bor side om side med gamle Tobias i tårnet, den strenge tante Sofie og den muntre Politimester Bastian, som passer på at alle har det bra. Hele nabolaget består av fargerike karakterer som hjelper hverandre. Men når de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan drar ut på tokt, blir livet i den fredelige byen plutselig fullt av stor ståhei. Egners sprudlende fortelling rommer barnesanger de fleste kan nynne til, og iscenesettelsen byr på masse musikk og energi. Dette er en perfekt anledning til å oppleve morsomt, hjertevarmt og spennende teater sammen med hele familien. Mer info på dns.no.
Tid og sted: Den nationale Scene, Engen 1, Store Scene kl 16.30.

4. november – 7 abonnenter får to billetter hver:
Brann-Strømsgodset
Kun tre kamper er igjen av årets utgave av Eliteserien når Strømsgodset entrer Stadion-matten tidlig i november. På dette tidspunktet bør Brann ha gjort opp med Lillestrøm, Stabæk og – fremfor alt – Rosenborg. Kun Strømsgodset, Kristiansund og Odd gjenstår. Brann var uheldig og scoret en gang i hvert mål, slik at det ble 1-1, da drammensere og bergensere barket sammen på Marienlyst 2. påskedag. Men nå er det hjemmebane, Strømsgodset har meldt seg på i bunnstriden, og utsikten til Ulriken burde sikre at himmelretninger og målplasseringer er under kontroll. Et godt hjemmepublikum vil også gjøre sitt til. Heia Brann!
Tid og sted: Brann stadion, kl 20.00.


Vinnerne er kontaktet pr sms. Billettene kommer i posten!