Til oversikten

Nyhetsbrev september 2018

[Gå direkte til påmeldingsskjemaet]

Kjære abonnent. Høsten nærmer seg, og det skjer mye spennende i byen vår. Vi har billetter til Brødrene Løvehjerte på Fyllingsdalen teater, til Lisa Ekdahl på Ole Bull Scene, og til Branns møte med LSK på Stadion. Det er også kinobilletter å vinne! Meld din interesse på skjemaet nederst på siden innen tirsdag 11. september kl 0900 og vær med i trekningen om billetter. Visste du at du som abonnent får to gratis annonser på Markedsplassen hvert år? Se mer nedenfor!

7. oktober 7. september – 7 abonnenter får to billetter hver:
Brann-Lillestrøm
Dette er tredje gang Brann møter LSK i år – det begynte med tap (1-4 i cup-kamp på Åråsen), og fortsatte med uavgjort (1-1 i seriekamp, også på Åråsen). Hva er vel mer naturlig enn at det hele avsluttes med seier hjemme på Stadion? Lillestrøm er selvsagt et av lagene vi liker å slå. I skrivende stund er det kun målforskjellen som holder skedsmosokningene over kvalifiseringsplassen: de står snart i fare for å rykke ned en divisjon for første gang siden 1966. Sist de to lagene barket sammen på Stadion (2-0 til Brann sent på året i fjor), resulterte det i følgende overskrift i BA: «Håpet lever!» Det er selvsagt også noe vi kan si etter forrige serierunde og seieren over Ranheim.
Tid og sted: Brann stadion kl 20.00.

5 abonnenter får to billetter hver:
Kinobilletter
Spenning, romantikk, humor, skrekk eller dokumentar: ta med en du er glad i på kino. Det går alltid en film dere ennå ikke har sett – eller en dere gjerne vil se på nytt! Norgesbilletten kan brukes på kinoer over hele landet.
Tid og sted: hele landet, nesten døgnet rundt.

29. september – 3 abonnenter får fire billetter hver:
Brødrene Løvehjerte
Astrid Lindgrens fantastiske fortelling om brødrene Kavring og Jonatan Løvehjerte har rørt barn og voksne helt siden den ble utgitt i bokform i 1973. De to unge guttene blir kastet ut i et eventyr uten like når de havner i dødsriket Nangijala, der den onde Tengil hersker. Frihetskampen blir hard og brutal, og de to brødrene må holde sammen i tykt og tynt. Dette er en fortelling om kamp, elendighet og tyranni, men også om vennskap, mot og kjærlighet. Sturle Bjordal har regien – han har tidligere stått bak publikumssuksesser som Pippi Langstrømpe, Jungelboken og Robin Hood på Fyllingsdalen teater, og ser frem til å forme en varm og fin tolkning av historien om Brødrene Løvehjerte. Mer info på fyllingsdalenteater.no.
Tid og sted: Fyllingsdalen teater, Folke Bernadottes vei 21, kl 12.00.

2. oktober – 2 abonnenter får to billeter hver:
Lisa Ekdahl
Lisa Ekdahl har for vane å levere meget fine konserter i Bergen. Det har hun gjort helt siden hun i 1994 sang seg inn i norske musikkhjerter med sitt selvtitulerte debutalbum, som blant annet inneholdt monsterhiten «Vem Vet». Hun ble umiddelbart en superstjerne i Skandinavia og ble på et tidspunkt omtalt som Cornelis Vreeswijks kvinnelige arvtager. Helt siden debuten har hun holdt imponerende høy kvalitet på sine mange plateutgivelser og konserter. Ekdahl er en av Sveriges mest anerkjente og kritikerroste artister og vi gleder oss til å se henne på scenen i Bergen igjen! Mer info på olebullhuset.no.
Tid og sted: Ole Bull Scene, Øvre Ole Bulls plass 3, kl 20.00.

To gratis annonser hvert år!
Markedsplassen
Som BA-abonnent gir vi deg en gratis annonse to ganger i året på Bergens største rubrikkmarked på papir! Tilbudet gjelder alle privatannonser på opptil 10 linjer (300 tegn) med 7 innrykk – med eller uten bilde. Så grip sjansen til å få solgt bilen, mopeden til bestefar, påhengsmotoren – eller kanskje du vil finne en ny venn … Bestill her: Gratisannonser på Markedsplassen.


Vinnerne er kontaktet pr sms. Billettene kommer i posten!