Gå til sidens hovedinnhold

Dette «flygelet» reiser 350 kilometer for Kygo

Artikkelen er over 3 år gammel

Det blir stille i pianobaren på Voss i helgen.

Kygo er toppnavnet under årets Jugendfest i Ålesund. Festivalen, som starter fredag kveld, har i tillegg til Kygo navn som Ronan Keating, Highasakite, Gabrille og Seeb på programmet.

Men tangentene som Kygo triller fingrene sine over til på låter «Stole the Show» lørdag kveld er ikke hans eget, heller ikke noen i Ålesund sitt. Det hører egentlig hjemme på Fleischer´s Hotel på Voss. Eller, egentlig ikke.

Torsdag ettermiddag la hotellet ut to bilder på Facebook av at hotellansatte demonterer og pakker inn det hvite flygelet med følgende beskrivelse: «Flygelet vårt på vei til Ålesund og KYGO konsert. Kjekt å kunne bidra – håper å få en signert versjon i retur».

– Haha. Ja, det blir stille i pianobaren i her i helgen, sier en lattermild daglig leder på Fleischer´s, Erik Fleischer Tønjum, til BA fredag morgen.

– Vi får klare oss med annen musikk her i helgen. Dette er egentlig bare artig for oss. Vi fikk en henvendelse fra en kjenning her på Voss, som er med i backstageapparatet til Kygo. Han spurte om han kunne få låne med seg skallet til flygelet vårt. Innmat er det ikke. Kygo er jo en elektronisk artist, vet du. Vi gjør det på samme måte, vi putter inn et elektronisk piano i skallet.

Kommentarer til denne saken