Landslaget reiser til Østerrike med ny tropp – Vindheim kan få debuten

Andreas Vindheim, her fra tiden i svenske Malmö, kan få landslagsdebuten sin onsdag..

Andreas Vindheim, her fra tiden i svenske Malmö, kan få landslagsdebuten sin onsdag.. Foto:

Av

Norge kommer til å spille den avsluttende nasjonsligakampen mot Østerrike i Wien med en ny tropp under ledelse av Leif Gunnar Smerud, melder fotballforbundet.

DEL

Søndagens kamp mot Romania ble avlyst, men onsdagens oppgjør mot Østerrike i Wien vil bli spilt. Siden den opprinnelige troppen og støtteapparatet er i karantene, vil laget ledes av U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud. Med unntak av en spiller som har hatt korona, består troppen av spillere i utenlandske klubber.

– Til tross for en spesiell inngang gleder jeg meg til å møte spillerne som i en kaotisk situasjon har respondert med stor velvilje for å hjelpe landslaget i en krevende situasjon. Nå handler det om å forberede seg for å gjøre en god prestasjon mot Østerrike, sier fungerende landslagssjef Leif Gunnar Smerud.

Bergenseren Andreas Vindheim er en av spillerne som har fått beskjed om å gjøre seg klar til kamp.

– Nå bare venter jeg. Det er fryktelig mye som må gjøres, så det blir komplisert. At hele landslaget er i karantene er en surrealistisk situasjon, men jeg tror alle som får telefonene nå håper det blir kamp, sa Andreas Vindheim til BA sent søndag kveld.

NFF har foreløpig ikke bekreftet troppen til kampen mot Østerrike, men mye tyder på at Sparta Praha-spiller, Andreas Vindheim, kan få sin første A-landskamp til uken.

Mandag kl 11.00 avholder NFF en pressekonferanse digitalt der troppen og øvrige detaljer blir presentert.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken