SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester tar opp kampen med Liverpool

Jamie Vardy er toppscorer i Premier League og jakter nye scoringer i søndagens hjemmekamp mot Everton. Foto: (NTB scanpix)

Jamie Vardy er toppscorer i Premier League og jakter nye scoringer i søndagens hjemmekamp mot Everton. Foto: (NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Leicester er i fantastisk form og tar seg opp på 2. plass i Premier League dersom de vinner søndagens hjemmekamp mot kriserammede Everton.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel: Brann slår tilbake på hjemmebane

Oddstips Eliteserien: Strømsgodset lever farlig

Oddstips PL: Leicester tar opp kampen med Liverpool

Oddstips PL: Manchester United leverer alltid på Old Trafford

Søndagskupongen: Vanvittig nedrykksdrama i Eliteserien

Søndagens langoddsprogram byr blant annet på samtlige åtte kamper i den vanvittig spennende siste serierunden i Eliteserien, der seks lag kjemper for å unngå nedrykk. I tillegg er det tre kamper i Premier League med blant annet Manchester United i aksjon hjemme mot Aston Villa. I Spania er det toppkamp mellom Atletico Madrid og Barcelona, mens det også spilles en rekke kamper i Serie A. Start tar imot KFUM Oslo om retten til å spille kvalik til Eliteserien. Ellers er det masse vintersport på menyen.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Leicester - Everton pause/fulltid U/H 4,30 (spillestopp kl 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leicester fortsetter å imponere og tok sin femte strake seire da de slo Brighton 2-0 borte forrige helg. Samtidig var det den fjerde kampen på rad uten baklengsmål og Leicester har færrest baklengsmål og bunnsolide 31-8 i målforskjell. Kun to ettmålstap er det blitt hittil, begge på bortebane mot hhv Manchester United og Liverpool. Med mannskapet ser det fortsatt veldig bra ut. Kun Matty James er skadet, men midtbanespilleren er endelig tilbake i trening etter sin skade.

Etter en oppløftende borteseier mot Southampton for tre uker siden, fikk Everton-manager Marco Silva et pusterom. Men den varte kun til hjemmekampen mot Norwich sist helg, da Everton overraskende nok tapte 0-2. Ligger femte sist før helgens runde med kun 14 poeng og hadde kun tatt ett poeng på de fem første bortekampene. Seamus Coleman er ute, mens Fabian Delph, Morgan Schneiderlin og Theo Walcott er usikre. Andre Gomes og Jean-Philippe Gbamin er begge langtidsskadd.

Lag kode Kopier kode

Leicester står med knallsterke 5-1-0 på sine seks første hjemmekamper på King Power Stadium. I begge de to siste hjemmekampene har det stått uavgjort til pause og faktisk har det stått uavgjort til pause i fire av de fem siste seriekampene for Leicester, og Leicester har avgjort i andre omgang. For Evertons del har det stått uavgjort til pause i de tre siste bortekampene laget har tapt. Med tanke på labre 1,63 i kampodds, er det klart mer fristende å sette penger på pause/fulltid U/H på King Power i kveld. Oddsen på det scenarioet er spreke 4,30.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken