Gå til sidens hovedinnhold

LIVE: Januarvinduet 2019

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day.

AKKURAT NÅ: Etter at de fleste trodde deadline day var over, trakk Fulham Lazar Markovic opp av hatten. Serberen har vært en flopp i Liverpool og tilbragt de siste årene på utlån i FenerbahceSporting, Hull og Anderlecht. 24-åringen kommer gratis fra Liverpool og har signert ut året.

Også Crystal Palace måtte vente til godt inn i overtiden før de bekreftet at klubben låner Mitchy Batshuayi fra Chelsea.

Storklubbene satt relativt stille i båten på overgangsvinduets siste dag, men det var en del aktivitet rundt norske landslagsspillere.

Full oversikt: Alle januarovergangene i Premier League - lag for lag

Stefan Johansen ble lånt ut fra Fulham til Championship-klubben West Bromwich Albion fram til sommeren, mens Håvard Nordtveit gikk på lån fra tyske Hoffenheim til Fulham.

Haitam Aleesami på sin side var nær en overgang til Serie A-klubben Frosinone, og Nettavisen kjenner til at Palermo-spilleren fikk det som omtales som et "ekstremt lukrativt tilbud", men valgte å takke nei.

Tidligere på dagen bekreftet Arsenal at de låner midtbanespilleren Denis Suarez fra Barcelona ut sesongen. The Gunners sendte samme dag unggutten Emile Smith-Rowe på lån til Augsburg i Tyskland.

Newcastle la 20 millioner pund på bordet og satte med det ny klubbrekord da Miguel Almiron ble kjøpt fra MLS-klubben Atlanta United.

Monaco og Leicester inngikk en avtale, som sendte Youri Tielemans på lån til King Power Stadium, mens Adrien Silva tok turen til Monaco for å bidra med redningsaksjonen i Ligue 1.

Leicester lånte også ut Andy King til Swansea.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær sendte også en spiller ut på lån, nemlig keeperen Joel Pereira. Han fullfører sesongen i belgiske KV Kortrijk.

Det var stort sett lån det gikk i utenfor de britiske øyer også. Tidligere Manchester United-spiller Shinji Kagawa ble lånt ut fra Borussia Dortmund til Besiktas.

Oddssingel Championship: Frank Lampard og Derby har los på Premier League

Oddsdobbel: Fredagsdobbel til over fem ganger pengene

Oddssingel Asia Cup: Håper å dobler pengene på favorittseier til Japan

NB! Fredag er det ca. 477 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Vi holder på hele januar

Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av januarvinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day 31. januar. Vi kommer også til å holde dere oppdatert når det norske overgangsvinduet går mot slutten.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00.

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i januar

 

Kommentarer til denne saken