Gå til sidens hovedinnhold

LIVE: Sommervinduet 2019

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi følger alt som skjer på overgangsfronten frem mot deadline day.

Overganger

AKKURAT NÅ: Chelsea er enig med Arsenal om en avtale som sender David Luiz fra Stamford Bridge til Emirates, melder troverdige David Ornstein på Twitter.

Prisen skal ligge på 8 millioner pund for 32-åringen, som signerer en toårskontrakt med Arsenal.

Også Kieran Tierney er på vei inn porten på Emirates. Backen kommer fra Celtic for 25 millioner og signerer en femårskontrakt.

På den andre siden av Nord-London så jobbes det fortsatt iherdig med å sikre seg overganger. Både Giovani Lo Celso fra Real Betis og Ryan Sessegnon fra Fulham skal bli klare i løpet av dagen.

Ifølge Jason Burt i The Telegraph, som har rollen som «Chief Football Correspondent» og anses for å være meget troverdig, har imidlertid Lo Celso nå ankommet London og gjennomgår den medisinske sjekken med Mauricio Pochettinos klubb.

Paulo Dybala har også virket svært nære en overgang til Tottenham, men torsdag formiddag kom kontrameldingen fra BBC-journalist David Ornstein. Han melder at Dybalas overgang til Tottenham har kollapset fordi Juventus skal ha bestemt seg for ikke å selge argentineren!

Fredag er det 604 millioner i Eurojackpot-potten. Du kan levere inn kupongen her!

LES OGSÅ: Dagens Premier League-rykter

Holder på hele sommeren
Du har nå kommet til Nettavisens livedekning av sommervinduet. Vi vil holde det gående helt til deadline day i England 8. august.

Denne livefeeden vil bli oppdatert med rykter og overganger hver dag fra klokken 08.00 til 23.00. Om du vil bidra med et rykte eller en bekreftet overgang, er det fint om du legger ved den aktuelle kilden. Da er det enklere for oss å verifisere innholdet.

LES OGSÅ: Slik foregår Deadline Day

OVERSIKT: Alle Premier League-overgangene i sommer

Kommentarer til denne saken