Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool fortsetter fremgangene i Southampton

Artikkelen er over 1 år gammel

Det virker som en vrien oppgave å tukte Klopp sitt mannskap for tiden!

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Liverpool fortsetter fremgangene i Southampton

Oddstips Premier League: City får tøff kamp av Eriksen og Spurs

Målscorerspill Premier League: Aubameyang med sensasjonell statistikk mot Burnley

Lørdagskupongen: Toppkampen ingen vil tape er høydepunktet på lørdagskupongen

Oddsdobbel: Bortedobbel til over fem ganger innsatsen

Vikinglotto: Nordmann vant 100 millioner

Lotto: Hva er det med Lotto-tallet 17?

Fantasy League: 14 ting du må vite før helgens Premier League-runde

Lørdagens oddsmeny er akkurat slik vi vil ha den. Strålende kamper fra balløyen venter oss. Det som og er gledelig denne helgen er jo naturligvis at både Bundesliga og LaLiga serieåpner. Odd – Rosenborg er og en godbit vi ser frem imot fra Eliteserien. Dagens høydepunkt er uten tvil Manchester City mot Tottenham. Det er masse å glede seg til, folkens!

Bli med i Gull-Lotto-trekningen med 29 millioner i potten. Lever kupongen her før lørdag klokken 1800.

Southampton - Liverpool. Scorer bortelaget i begge omganger? Ja - 2,05.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Southampton avsluttet sist sesong med bare fem poeng ned til nedrykk. Starten var svak, og laget lå lenge an til nedrykk. The Saints fant en slags form mot slutten, og karret til seg de nødvendige poengene. Det var uansett en skuffende sesong av laget som har produsert toppspillere på rekke og rad. Southampton var ikke spesielt imponerende på bortebane.

Sist helg dro laget med ny giv til bortekamp på Turf Moor mot Burnley. Dra dit og få 3-0 må vært blytungt. Southampton møter nå Liverpool, og skal få det meget tøft. Danny Ings er kommet fra Liverpool (£20m) og Djenopo er hentet fra Standard Lierse (£14m). Southampton har ikke tapt på fire treningskamper i sommer, og blant annet slått Køln og Preston.

Sjekk den nye bortedrakten til Liverpool her!

Eneste grunnen for at vi er litt skeptiske i denne kampen er Super Cup-finalen som ble spilt onsdag - i Tyrkia. Det er kun tre døgn siden. Hele 120 minutter ble spilt mot Chelsea. Salah spilte 120 og det samme gjorde Van Dijk. I tillegg spilte Mane og Firminho en hel del. Flere av spillerne lå med kramper - og var i tillegg preget av varmen. Dette var naturligvis ikke gunstig for Liverpool, og det bør jo gi dagens hjemmelag en liten sjanse.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Problemet er bare at det virker som det er så stor nivåforskjell på disse lagene i øyeblikket. Dagens bortelag er av verdens beste klubblag, mens The Saints ikke er i nærheten av det nivået. Vi tror klart mest på bortelaget, til tross for onsdagens tunge kamp i Tyrkia. 

Begrunnelse: Liverpool er så effektive, og vi er inne på at de kommer til å score tre eller kanskje fire mål også i dag. 2,05 på at de scorer begge omganger synes vi er spillbart. I dagens startoppstilling, hvis alle er fine etter onsdagens kamp, finner vi nok både Mane, Firminho og Salah. Disse skaper mye. Veldig mye.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Kommentarer til denne saken