Gå til sidens hovedinnhold

Lyon spilles til herlig odds

Artikkelen er over 1 år gammel

Lyon tar seg videre til sluttspillet i Champions League med seier hjemme mot allerede kvalifiserte RB Leipzig.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips: Vi har oddstips på 19 av tirsdagens kamper

Oddstips Champions League: Lyon spilles til herlig odds

Oddstips Champions League: Liverpool innfrir i skjebnekampen

Oddstips Champions League: Målmaskinen Braut Haaland kan bli historisk mot Liverpool

Oddstips håndball-VM: Sverige trenger et mirakel for å nå semifinale i håndball-VM

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et fyldig langoddsprogram denne tirsdagen. Det spilles åtte kamper i den siste runden i gruppespillet i Champions League. Høydepunktet er uten tvil kampen mellom RB Salzburg og Liverpool, hvor de regjerende Champions League-mesterne står i fare for å ryke ut av turneringen. Det er også seks kamper fra Championship i England. I tillegg er det kamper fra både FA-cupen, EFL Trophy og National League. På ishockeyfronten er det flere kamper fra Champions League, og natt til onsdag spilles det hele tolv kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Lyon - RB Leipzig H 2,40 (spillestopp kl 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League og siste runde i gruppespillet. Bortelaget er allerede klare for sluttspillet, mens Lyon med seier slår følge med tyskerne. Lyon står med sju poeng og åpnet gruppespillet med 1-1 hjemme mot Zenit St. Petersburg, mens Benfica ble slått 3-1 i den andre hjemmekampen. Etter en treg start i hjemlig Ligue 1, har det vært klar bedring i det siste med 5-1-2 på de åtte siste seriekampene. Har avansert til 7. plass og står med 25 poeng, men det er kun tre poeng opp til Lille på 3. plass. Måtte ha poeng borte mot Shaktar Donetsk i siste runde av gruppespillet forrige sesong og fikk med seg 1-1 fra Ukraina og tok seg videre til gruppespillet sammen med Manchester City. Men trakk så Barcelona i åttedelsfinalen. 0-0 hjemme i den første kampen da, men tapte hele 1-5 på Camp Nou i bortereturen. Forsvarsspilleren Leo Dubois og Youssouf Kone er skadet, mens Rafael og Cornet er usikre.

Husk Lotto på lørdag! Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

RB Leipzig er allerede videre og sikrer gruppeseieren med ett poeng. Viser strålende form i Bundesliga med fem strake seire og ligger på 2. plass der med 30 poeng, ett poeng bak den overraskende serielederen Borussia Mönchengladbach. Skuffet litt sist i gruppespillet med kun 2-2 hjemme mot Benfica og utlignet da først seks minutter på overtid ved Emil Forsberg. Begge bortekampene i gruppespillet er vunnet, 2-1 over Benfica og 2-0 over Zenit. Ibrahim Konata (f), Willi Orban (f) og Kevin Kampl (m) er alle fortsatt ute med skader. Skal spille tre seriekamper fra og med lørdag 14 til lørdag 21. desember og trolig er de kampene viktigere enn kveldens.

Hvem vinner Champions League denne sesongen? Lever inn ditt tips her!

Lyon har rikelig med erfaring fra Europa og må ha gode vinnersjanser i kveld mot allerede kvalifiserte RB Leipzig. 2,40 på at de vinner denne er flott odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lag kode Kopier kode

Kommentarer til denne saken