SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Manchester United leverer alltid på Old Trafford

Marcus Rashford har scoret mål i tre av Manchester Uniteds fire siste hjemmekamper. Lørdag venter hjemmekamp mot bortesvake Aston Villa. 
 (AP Photo/Ian Walton)

Marcus Rashford har scoret mål i tre av Manchester Uniteds fire siste hjemmekamper. Lørdag venter hjemmekamp mot bortesvake Aston Villa. (AP Photo/Ian Walton) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Manchester United sliter på bortebane i Premier League, men hjemme på Old Trafford er de til å stole på.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel: Brann slår tilbake på hjemmebane

Oddstips Eliteserien: Strømsgodset lever farlig

Oddstips PL: Leicester tar opp kampen med Liverpool

Oddstips PL: Manchester United leverer alltid på Old Trafford

Søndagskupongen: Vanvittig nedrykksdrama i Eliteserien

Søndagens langoddsprogram byr blant annet på samtlige åtte kamper i den vanvittig spennende siste serierunden i Eliteserien, der seks lag kjemper for å unngå nedrykk. I tillegg er det tre kamper i Premier League med blant annet Manchester United i aksjon hjemme mot Aston Villa. I Spania er det toppkamp mellom Atletico Madrid og Barcelona, mens det også spilles en rekke kamper i Serie A. Start tar imot KFUM Oslo om retten til å spille kvalik til Eliteserien. Ellers er det masse vintersport på menyen.

NB! Onsdag er det ca. 162 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Manchester United - Aston Villa pause/fulltid H/H - 2,10 (spillestopp kl 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ole Gunnar Solskjær skiftet ut hele elleveren til den betydningsløse Europa League-kampen borte mot Astana torsdag kveld og tapte den kampen med 1-2. Nå er det Premier League igjen og tilbake på Old Trafford. Scott McTominay kan være tilbake, mens Paul Pogba er også straks klar igjen, men ikke aktuell søndag. Nemanja Matic, Eric Bailly, Timothy Fosu-Mensah og Diogo Dalot er fortsatt ute. United med 3-2-1 på seks spilte hjemmekamper, men fortsetter å slite på bortebane og kun har vunnet en av de sju første (1-3-3). Ligger på 9. plass før helgens runde med totalt 17 poeng.

Lag kode Kopier kode

Aston Villa gjorde som ventet jobben hjemme mot Newcastle mandag med to raske scoringer rett før pause og seiret 2-0. Står med totalt 14 poeng, 11 av de poengene er tatt hjemme på Villa Park. Borte er fem av de seks første tapt. Forsvarsspilleren Bjorn Engels er friskmeldt etter å ha vært ute siden starten av november, og ellers ser det stort sett greit ut med unntak av keeper Jed Steer og spissen Keinan Davis. Midtbanespilleren Jota er tilbake i trening, men neppe aktuell til dagens kamp.Det står 30-10-1 på de 41 seriekampene mellom lagene som er spilt i Old Trafford i Premier League. Skadesituasjonen er i bedring for United. 1,48 i hjemmeodds er dog kjipt. Manchester United har ledet til pause i sine fem siste seriekamper.

Aston Villa med fem tap på seks bortekamper hittil. Pause/fulltid H/H betales med 2,10 i odds og er akseptabel odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken