Gå til sidens hovedinnhold

Mann til sykehus etter fallulykke i Sandviken

Artikkelen er over 1 år gammel

32-åring ble funnet alvorlig skadet på gaten etter at han skal ha ramlet ned åtte meter fra et takvindu.

Natt til onsdag ved 0300-tiden rykket nødetatene ut til en bygård i Sandviken, etter melding om at en mann hadde falt ned fra et tak.

– Den 32 år gamle mannen var da bevisst, men hardt skadet og ikke mulig å snakke med. Han ble tatt med i ambulanse og kjørt til Haukeland sykehus, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt.

Mannen er ikke livstruende skadd, men har en del bruddskader, formidlet sykehuset til politiet etter noen timer med behandling.

Onsdag formiddag var tilstanden fortsatt slik at politiet ikke kunne avhøre ham.

Hadde flaks

32-åringen skal ha vært på en privat fest i en leilighet i bygården da ulykken skjedde.

– Det var totalt tre personer på festen. Av en eller annen grunn har han tatt seg ut på taket, gjennom et vindu i et skråtak, og ramlet ned, opplyser Dahl-Michelsen.

Ifølge politiet var fallhøyden om lag åtte meter.

– Han har vært veldig heldig. Dette kunne nok fått et verre utfall enn det gjorde, så han er heldig som overlevde, fastslår operasjonslederen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Avhører festdeltakere

Det er per nå ikke noe som tyder på at det var vitner til selve fallet.

På adressen har politiet gjort åstedsundersøkelser og avhørt de to andre personene som var til stede på festen. Etterforskningen av saken fortsetter.

– Det var en annen festdeltaker som fant mannen. Muligens har det vært flere personer på festen tidligere, som det kan være aktuelt å avhøre også, opplyser Dahl-Michelsen.

Politiet mistenker at bruk av rusmidler kan knyttes til fallulykken.

Snakker med naboer

Onsdag morgen gjorde politiet ytterligere undersøkelser.

– Vi har sendt en hundepatrulje inn for å sjekke leiligheten for narkotika, sier Ole Bjørn Sveen, seksjonsleder for forebygging, patrulje og etterforskning ved Sentrum politistasjon.

Omstendighetene rundt fallulykken er fortsatt svært uklare.

– Vi jobber nå med å hente inn vitneopplysninger, blant annet fra de andre som var i leiligheten og fra naboer i etasjene under, sier Even Magnus Aspli, politiførstebetjent ved avsnitt for etterforskning ved Bergen sentrum politistasjon.