Avaldsnes – Arna-Bjørnar 0-3: 23-åringen sørget for 2-0-ledelse til Arna-Bjørnar borte mot John Arne Riises Avaldsnes etter 26 minutter av kampen. Scoringen kom direkte på corner.

– Jeg har stått og terpet på innoverskrudde cornere mot første stolpe i flere uker nå, så det var virkelig godt at den satt nå, ler Hjelmhaug.

– Er det planen at du skal score direkte fra cornere?

– Nei. Planen er jo at det skal komme noen inn foran mål å score, men det er like greit å ta saken i egne hender, flirer hun.

Miljana Ivanovic scoret de to andre målene i 3-0-seieren, som også var arnabuenes første trepoenger i serien etter tap mot både Lyn og Brann i de to første kampene. Avaldsnes står fortsatt med null poeng.

– Jeg leste før kampen at Avaldsnes endelig mente at de skulle få en motstander de kunne slå, og det var herlig å vise at det ikke var tilfellet, slår Hjelmhaug fast.

De tre poengene var nok aller best for moralen til Arna-Bjørnar, for med omleggingen til sluttspill fra høsten av, betyr det lite hvor mange poeng man tar i vårsesongen. Så lenge man ikke er av topp-fire-lagene i serien. Det blir ikke Arna-Bjørnar.

– Det var en seier for moralen. Den trengte vi. Poengene teller jo ikke noe, siden alt blir nullstilt til høsten. Likevel er det viktig å vise at en kan. I denne kampen viste vi moral. og hevet oss både offensivt og defensivt, slår trener Øyvind Nordtveit fast.

Avaldsnes – Arna-Bjørnar 0-3 (0-3)

Toppserien kvinner. Avaldsnes gress. 160 tilskuere. Dommer: Ola Kellerhals, Vaulen IL. Gult kort: Susan Ama Duah, Avaldsnes, Ingrid Lovise Jåstad, Marte Hjelmhaug, Arna-Bjørnar.

Mål: 0-1 Miljana Ivanovic (18), 0-2 Marte Hjelmhaug (24), 0-3 Ivanovic (36).

Arna-Bjørnar (4-4-2): Ida Norstrøm – Kristina Grøndal, Helene Gloppen, Stine Hovland, Marte Hjelmhaug – Madeleine Veivåg (Marie Johannsdottir fra 86.), Ingrid Lovise Jåstad (Yuuka Kurosaki fra 71.), Tora Ose, Linnéa Laupstad – Vilde Veglo, Miljana Ivanovic (Martine Midtbø fra 71.).