Spill av podkasten i vinduet nederst!

– Det minner veldig om det som skjedde i årene etter at vi til gull. Lars Arne må hylles for måten han tok laget fra midten av 1. divisjon til sølv i Eliteserien, det er en enorm prestasjon. Men nå har det vært svakt i halvannet år, og jeg kjenner det igjen, sier BAs fotballekspert Mons Ivar Mjelde.

– I en prestasjonsgruppe er det mange ting som skal fungere sammen for å få suksess. Når det stopper opp, og en har vært sammen i mange år, kommer slitasjen, sier Mjelde, som likevel ikke tror styret tør å kvitte seg med manageren som svært mange bergensere har gitt opp.

– Nei, skal jeg tippe så tror jeg ikke det. Men det er klart; hvis tilstrekkelig mange spillere har vendt seg mot ham, kan det likevel skje. Men her har jo administrasjonen og Rune Soltvedt gått ut i forkant av evalueringen og gitt Nilsen full tillit. Det er jo i seg selv oppsiktsvekkende, sier Mjelde.

Fotballpreik drar selvsagt et sveip over både Øygarden, Åsane og Arna-Bjørnar, og bare så du er advart: Denne podden er lang! Det er lov å nyte i flere porsjoner, men for all del: Press play, og kos deg!