Det sier Anna Eitrem, student ved NHH til Dagens Næringsliv.

Kommende uke lanserer de en egen avis. Ifølge DN er det omlag 30 personer, bestående av tidligere journalister i K7 Bulletin, som skal lage avisen som de kaller «Stoff».

I fjor høst ble redaksjonen i K7 Bulletin stemt ut av studentforeningen som valgte en ny redaksjonsledelse til avisen. I forkant av dette hadde K7 Bulletin blant annet skrevet at nye studenter ved NHH brukte «medstudenters punger som shotglass til tequiladrikking» under førstekullsuken.

Vil lage skikkelig vare

– Den nye redaktøren har sagt at de ikke vil skrive saker som kan gi studentforeningen negativ publisitet. Vi skal være en ordentelig, uavhengig avis, sier Eitrem til Dagens Næringsliv.

Det benekter Kristian Horn Hellenes, redaktør i K7 Bulletin.

– Jeg har absolutt ikke sagt at vi skal la være å skrive saker som skader studentforeningen eller NHH. Vi er fortsatt en uavhengig avis som skriver om kritikkverdige forhold hvis vi kommer over det. Men vi har nok en mindre tabloid linje, sier han til DN.

Han mener den forrige redaksjonen viste «dårlige manerer».

– Og det ville vi ha ha bort.

Avisen til den forrige K7 Bulletin-redaksjonen, Stoff,  skal i første omgang trykkes i 5000 eksemplarer og skal konkurrere med både Studvest og K7 Bulletin.

Dagens nettversjon av K7 Bulletin, styrt av Kristian Horn Hellenes, har en toppsak om Victor Norman med tittelen «Hedres for nytt kursopplegg». Saken ble levert 19. desember i fjor.