«God 17. mai?»

Moira (12) tenker på Nathan og familien på 17. mai.

Moira (12) tenker på Nathan og familien på 17. mai. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Det spør Moira (12) i sitt leserinnlegg om Nathan (7) i dag. Sjekk hvordan hun vil vi alle skal kle oss på nasjonaldagen for å støtte ham.

DEL

God 17. mai? Vel, ikke for Nathan (7) og familien!

Foreldrene har bodd her i over ti år, og Nathan ble født i Norge. Å si at han skal bli sendt hjem... Det går ikke an å si det! Han er hjemme, det er i Norge hans hjem er, og ikke i et land han aldri har vært i før! Vi jobber og jobber med at han skal få bli. Regjeringen har sagt at demokratiet skal bestemme og vi har stemt for at han skal få bli! Norge skal være ett rettferdig land, og nå er det snakk om urettferdighet!

Det er helt forferdlig og umenneskelig å sende en gutt ut av hjemmet sitt til et fremmed land!

Jeg ble kjent med Nathan i fakkeltoget vi hadde i Ytre Arna, og etter det har han kommet bort til meg på skolen i hvert friminutt. Da jeg fikk høre at han skal bli sendt ut av landet han kommer fra, ble jeg knust! Jeg synes dette er en forferdelig ting!

Aina Heldal Bøe har jobbet masse med dette, og har fått mye støtte! Men tenk at regjeringen, som ikke gir oss støtte i det hele tatt, klarer å sende et barn og familien som ikke har gjort noe mot samfunnet og som er helt uskyldige til et fremmed land!

Vær så snill og vis din støtte! Lik siden «La Nathan (7) og familien bli i Norge!» på Facebook.

Og på 17. mai kan du gjerne gå med ett grønt bånd rundt armen, en grønn sløyfe på bunaden/finklærne eller i håret!

Glad i deg Nathan!

  • Moira Haukås Johnston (12) går på skole med Nathan i Ytre Arna. Hun er aktivitetsleder ved skolen og svært engasjert i Nathans sak. Under det første fakkeltoget holdt Moira en spontan appell. Dette leserinnlegget har hun skrevet helt selv.

Artikkeltags