Gå til sidens hovedinnhold

Mer trøbbel i vente for Leeds

Artikkelen er over 1 år gammel

Leeds har tapt sine to siste bortekamper i Championship. I kveld venter bortekamp mot meget hjemmesterke Preston.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips Champions League: Noe er galt i Tottenham

Oddstips Championship: Wednesday elsker tirsdagskamper

Oddstips Championship: Herlig odds på Swansea

Oddstips Championship: Mer trøbbel i vente for Leeds

Oddstips dobbel: Det blir målfest på Etihad

Joker: En heldig Joker-spiller har vunnet 4,6 millioner kroner, men vet det ikke selv

Vi har en herlig midtuke foran oss på Langoddsen og allerede tirsdag er det åtte kamper fra Champions League på langoddsprogrammet. I tillegg er det midtukerunde i Championship i England og det spilles sju kamper i kveld. Også i League One og League Two er det midtukerunder, ergo er det et omfattende program i kveld. Legg så til 10 kamper i NHL natt til onsdag og tirsdag kveld er det kamp i Get-ligaen mellom Manglerud Star og Storhamar.

NB! Onsdag er det ca. 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!Preston - Leeds H 3,30 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Til tross for kun en seier på bortebane (1-2-3) og 0-1 tap borte mot svakt plasserte Reading lørdag, ligger Preston på en flott 6. plass i Championship. Det skyldes knallsterke 5-1-0 hjemme på Deepdale. Preston er inne i sin femte strake sesong i Championship og endte på 11. plass de to første sesongene, tok så 7. plass sesongen 2017/18, mens det endte med 14. plass forrige sesong. Har levert bra på hjemmebane i alle disse sesongene. Manager Alex Neil kan glede seg over ingen nye skader eller karantene, men kaptein Tom Clarke og Louis Molt er begge langtidsskadd.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Leeds hadde direkte opprykk inne i det lengste forrige sesong, men med fem tap på de ti siste seriekampene endte det med playoff og intet opprykk. Innledet flott også denne sesongen med 4-1-0 på de fem første seriekampene. Men har ikke bedre enn 3-1-3 på de sju neste og ligger på 2. plass med 23 poeng. Det er tett i toppen og ned til Fulham på 10. plass, skiller det ikke mer enn fire poeng. Vant sine fire første bortekamper, men har røket 0-1 for Charlton og 1-2 for Millwall i sine to siste bortekamper. Viktige Pablo Hernandez er ikke med i kveld, og kaptein Liam Cooper er fortsatt ute.

Følg Championship-kampene live her!

3-1 og 0-2 i de to siste tilsvarende på Deepdale. Preston har levert strålende på hjemmebane hittil denne sesongen, mens Leeds har tapt sine to siste bortekamper. Slik oddsene er satt i kveldens kamp, er det uten tvil hjemmeoddsen som lokker. 3,30 på Preston er flott odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken