Gå til sidens hovedinnhold

Milan er herjet av skader og karantener

Artikkelen er over 2 år gammel

Det bør Genoa kunne utnytte i mandagens hjemmekamp i Serie A.

Oddstips

Spillsentrets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel La Liga: Eibar er best hjemme i Baskerland

Oddssingel håndball-VM: Vi tror Norge vinner rysaren

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Mandagens langoddsprogram byr på den helt avgjørende VM-kampen i håndball mellom Sverige og Norge, der Norge må vinne for fortsatt å kunne ta seg til semifinale. I tillegg spilles det tre andre kamper i håndball-VM. I Italia spilles det to kamper i Serie A og som vanlig på mandager er det også kamp i La Liga. I Championship er det topp mot bunn når West Bromwich gjester Bolton. I Asian Cup er det nå klart for sluttspill og tre kamper spilles i den turneringen mandag. I NHL spilles det fire kamper natt til tirsdag.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Genoa - Milan H 2,95 (spillestopp kl 14.55)

Merk tidlig kampstart i denne. Genoa ligger på 14. plass før dagens kamp med totalt 20 poeng. Ned til Bologna under streken er det seks poeng, men Genoa har altså en kamp tilgode. Genoa sliter som vanlig med å levere på bortebane og har tapt sju av ni spilte bortekamper. Hjemme på Luigi Ferraris i Genova går det som vanlig vesentlig bedre.  Det viser fasiten 4-4-2 på de ti spilte hittil denne sesongen. Toppscorer Krzysztof Piatek soner karantene i kveld, men han er også på vei til nettopp Milan som erstatter for Gonzalo Higuain som er på vei til Chelsea.

Se alle de nye draktene til AC Milan her!

AC Milan var i Saudi-Arabia i forrige uke og spilte italiensk supercupfinale mot Juventus. Det endte med 0-1 tap. Ligger på 7. plass i serien før dagens kamp med totalt 31 poeng og har ikke mer enn to poeng opp til Roma på 3. plass. Moderate 2-5-2 på ni spilte bortekamper. Alessio Romagnoli, Davide Calibra og Franck Kessie soner alle karantene for Milan i kveld. Ivan Strinic, Mattia Caldara, Lucas Biglia og Giacomo Bonaventura er fortsatt ute med skader. Gonzalo Higuain er på vei til Chelsea og ventes ikke å spille dagens kamp.

Genoa har slått Milan tre av de fire siste sesongene hjemme på Luigi Ferraris og selv om laget mangler sin toppscorer Krzysztof Piatek, bør det være bra muligheter for hjemmeseier denne gangen også, mot et meget svekket Milan. 2,95 på hjemmeseier er fin odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken