SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mitrovic og Fulham skal tilbake til Premier League

Aleksandar Mitrovic har allerede scoret 13 seriemål for Fulham denne sesongen.

Aleksandar Mitrovic har allerede scoret 13 seriemål for Fulham denne sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fulham skal ha gode vinnersjanser i kveldens bortekamp mot Swansea i engelsk Championship.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips: Her er oddstips på 19 av fredagens kamper

Oddstips Championship: Mitrovic og Fulham skal tilbake til Premier League

Oddstips NHL: Vi skal tjene penger på NHLs toppscorer

Eurojackpot: Tre deler 908 millioner kroner

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et omfattende langoddsprogram vi har foran oss fredag. Det er kamper i Bundesliga, engelsk Championship, La Liga, dansk Superliga, tysk 2. bundesliga. I tillegg er det som vanlig fulle serierunder i både Ligue 2 i Frankrike og nederlandsk Eerste divisie. På hockyefronten er det full serierunde i Hockeyallsvenskan, det er en kamp i Get-ligaen og det er NHL-kamp mellom Boston Bruins og New York Rangers med kampstart allerede kl 19.

NB! Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Swansea - Fulham B 2,25 (spillestopp kl 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk Championship. Swansea har vært tippernes skrekk hittil, spesielt på hjemmebane. Der står laget med 4-1-4 og tre av de fire siste hjemmekampene er tapt. Ligger på en flott 6. plass, men har nedadgående formkurve og ikke bedre enn 2-3-3 på sine åtte siste seriekamper. Unggutten Ben Cabango kan få sin første kamp fra start i Championship. Cabango måtte erstatte en skadet Mike van der Hoorn i i midtukens bortekamp mot Huddersfield. Ellers er Jordon Garrick og Joe Rodon ute med skader for hjemmelaget.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her

Da er det andre takter for Fulham. Dominerte stort hjemme mot Hull fjerde sist, men ble kontret i senk og tapte 0-3. Har slått tilbake etter den kampen og tok sin tredje strake seier da Derby ble slått med overbevisende 3-0 hjemme på Craven Cottage i midtuken. Brukbare 3-3-2 på bortebane hittil. Har avansert til 3. plass og står med 32 poeng. Det er fem poeng opp til Leeds på 2. plass og sju poeng opp til serieleder West Bromwich. Aboubakar Kamara og Bobby Reid mister fredagens kamp, mens Anthony Knockaert er tilbake.

Siste innbyrdes mellom lagene var i Premier League sesongen 2013/14, da vant Swansea 2-0. Sesongen før vant Fulham 3-0, også det i Premier League. Fulham har garantert den største kapasiteten og er en motivert favoritt. 2,25 i borteodds er helt greit og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken