Gå til sidens hovedinnhold

Mjelde: – Brann må skifte ut mye i vinter

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det er best å være ærlig først som sist: Dette fungerer jo ikke!

Spill av Fotballpreik i bunnen av saken

Det er nesten så «Monsamjelden» blir like engasjert som da han selv ledet Brann-laget. Den gamle gulltreneren er frustrert nå, ikke minst over å se at Lars Arne Nilsen fra kamp til kamp bytter så mye på laget. Tapet mot Kristiansund var det tredje på fire kamper.

– Jeg forstår virkelig ikke hva de driver med! Og slik har det vært i hele år. Man må jo dyrke det man kan, men i år famler Brann rundt med alt mulig de ikke behersker av systemer. Og i tillegg til å bytte formasjon, bytter Brann-trenerne altfor mye på mannskapet fra kamp til kamp. Selv ikke de som fungerer i en posisjon, får spille i samme posisjon kampen etter, sier Mjelde.

Børsen: – Han kunne like godt ha blitt hjemme

– Ledelsen i klubben har mye å diskutere i høst, og det skal bli meget spennende å se om de innrømmer ett av hovedproblemene: At de har kjøpt spillere som ikke passer inn. Og som heller ikke er lagspillere, sier Mjelde – så ærlig som bare han kan være.

– Etter min mening er det bedre å være ærlig først som sist: Dette fungerer jo ikke! Og det vil ikke hjelpe å vente. Brann må skifte ut mye i vinter, sier han.

Press play, og kos deg!

Kommentarer til denne saken