Gå til sidens hovedinnhold

Mjelde er sjokkert: – De kan ikke si sånt i 2021

Fotballpreik diskuterer sparkingen av Rune Soltvedt. Det er nok å ta tak i.

Podkast:

BA beklager podkasten i forbindelse med Rune Soltvedts avgang i Brann: I den første versjonen av denne podkasten ble det antydet at Brann-ledelsen hadde utnyttet at Soltvedt var i en stressende situasjon både på grunn av at han hadde vært i jobben lenge, og at han har en kreftsyk kone på hjemmebane, da beslutningen om å skille lag ble tatt. BA har ingen indikasjoner på at dette stemmer, tvert imot. Vi har derfor besluttet å redigerte bort dette segmentet fra podkasten.

Mandag morgen ble det klart at sportssjefen i Brann de siste seks årene, Rune Soltvedt, var blitt «enig med Brann om å avslutte arbeidsforholdet», som det heter.

Mons var Mjelde gir Brann-ledelsen det glatte lag for styringen av klubben, som i stor grad fremstår trenerstyrt.

Vi setter av tid til å diskutere det store temaet: Hva vil Brann oppnå, og hvorfor har de ikke en plan for hvordan de skal gjøre det?

– Jeg er sjokkert. Hvis du i 2021 ikke er sikker på din egen identitet, hvem du er og hvordan du skal nå målene dine, hva har de egentlig drevet med de siste årene inne på Kniksens plass, undrer Mjelde.

Uansett: Lars Arne Nilsen og Rune Soltvedt er borte, og det er naturgress på Stadion. Har supporterne vunnet frem med sitt syn?

– De som tror dette er en seier for supporterne må tro om igjen. Det er det ikke, slår Jan Gunnar Kolstad fast.

Lytt!

Kommentarer til denne saken