– Akkurat i dag er det ganske tøft. Vi hadde litt andre forventninger og håp, og tro på at det skulle gå bedre, sa hun til NTB.

– Jeg tipper at når det synker litt inn og jeg får tenkt over alt sammen, så innser jeg at vi har vært i kvartfinale i VM, og at det ikke var hvilket som helst land vi møtte. England har ambisjoner om å vinne hele turneringen, og de har mange gode spillere. Vi visste at vi måtte opp mot vårt beste for å kunne vinne, og vi klarte ikke å komme opp dit i dag.

Den norske kapteinen fikk en varm klem fra Englands landslagssjef Phil Neville etter kampen. Han er en beundrer av Mjelde, men det var mager trøst da både medaljedrømmen i VM og håpet om OL-deltakelse i Japan var knust.

– Det var en veldig tøff kamp mot en veldig god motstander. De fikk et tidlig mål, og slike påvirker kamper. Vi hadde god tid på å rette det opp, men fikk trøkk mot oss helt fra begynnelsen og hang ikke helt sammen. Det ble store avstander i laget, sa Mjelde.

– Etter pause prøvde vi å komme tilbake, og vi skapte noen farligheter, men de hadde en god keeper som berget dem noen ganger. England var skarpere enn oss i begge bokser, og det er det som teller,

Martin Sjögren var aktiv på sidelinjen i første omgang. Han byttet kant for Karina Sævik og Guro Knutsen, og han ga klare instrukser til Mjelde.

– Det var for store avstander i laget, som gjorde at England fikk rommene de ønsket. Han ville at vi skulle henge mer sammen som lag, men det klarte vi ikke. Det funket ikke helt i dag, sa Mjelde.

I pausen ble de norske enige om å gjøre et forsøk.

– Vi lå under med to mål og måtte gå ut og gjøre alt vi kunne. Alt er jo mulig, og jeg synes vi startet omgangen veldig bra og hadde store sjanser. Men så var det England som scoret. Da ble det vanskelig