SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Møller Dæhli og St. Pauli til eventyrlig odds

Mats Møller Dæhli har startet 19 av St. Paulis 20 seriekamper denne sesongen og levert en flott sesong hittil. Foto: Axel Heimken (AFP)

Mats Møller Dæhli har startet 19 av St. Paulis 20 seriekamper denne sesongen og levert en flott sesong hittil. Foto: Axel Heimken (AFP)

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

St. Pauli og Mats Møller Dæhli ligger på opprykksplass til Bundesliga. I kveld er borteoddsen på laget sensasjonelt høy mot FC Köln.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Championship: Sheffield United jakter tabelltoppen i kveld

Oddssingel skiskyting: Norges skiskytterjenter tar sesongens første stafettseier

Oddsstingel 2. Bundesliga: Møller Dæhli og St. Pauli til eventyrlig odds

Oddsdobbel: Bortedobbel til nesten fire ganger pengene

Oddssingel lørdag: Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Det er innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss fredag. Det spilles meget viktige kamper i både Championship, Bundesliga, La Liga og Ligue 1. I 2. bundesliga er det toppkamp mellom FC Köln og St. Pauli. Den danske serien sparkes også i gang igjen fredag etter vinterpausen. I tillegg er det VM 500 meter skøyter i Inzell, og det kombinasjon for kvinner i VM i alpint i Åre. I Canmore er det verdenscupstafetter for både menn og kvinner i skiskyting.

NB! Fredag kan du vinne 600 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

FC Köln - St. Pauli B 4,65 (spillestopp kl 18.25)

Klikk her for å levere dette spillet

Toppkamp i 2. bundesliga mellom FC Köln på 3. plass og St. Pauli på 2. plass. 50 000 tilskuere var på plass på RheinEnergieStadion i Köln i lagets forrige hjemmekamp mot Bochum 21. desember. Det endte med skuffelse og tap 2-3. Tapte også sin første kamp i 2019 etter vinterpausen, da 0-2 borte mot Union Berlin. Forrige helgs seriekamp ble utsatt og således har FC Köln en kamp tilgode både på serieleder Hamburger SV og serietoer Sty. Pauli. Står med 36 poeng og har kun ett poeng opp til kveldens motstander og fire poeng opp til HSV. De to beste i divisjonen rykker som kjent direkte opp til Bundesliga, mens laget som endere på 3. plass spiller kvalik mot laget som ender tredje sist i Bundesliga.

FC Köln har vært involvert i en rekke meget underholdene hjemmekamper denne sesongen. Står med 5-2-3 på de ti spilte og oppsiktsvekkende 28-15 i målforskjell på disse, altså et snitt på over 4 mål per hjemmekamp. Men har altså tapt sine to siste seriekamper. Midtbanespilleren Marco Höger (11 seriekamper fra start - ikke spilt siden 17/12), midtbanespilleren Salih Özcan (seks seriekamper fra start) og midtbanespilleren Louis Schaub (15 seriekamper fra start - ikke spilt siden 1/12) er ute med skade, og det betyr at hjemmelaget ikke har noen nye fravær eller karantener.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Mats Møller Dæhli (startet 19 av 20 seriekamper) og hans St. Pauli avsluttet høstsesongen med tre strake seire, men røk på et forsmedelig 1-2 tap borte for svakt plasserte Darmstadt når 2. bundesliga startet opp igjen i forrige midtuke. Men mandag var laget tilbake på vinnersporet når Union Berlin ble slått 3-2 hjemme i Hamburg. Ledet 2-0 i den kampen, men Union kom tilbake til 2-2, før veteranspissen Alexander Meier (som endelig er friskmeldt) scoret seiersmålet fire minutter på overtid.  St. Pauli står med solide 5-2-3 på bortebane. Forsvarsspilleren Philipp Ziereis (16 seriekamper fra start) har ikke spilt de to første seriekampene etter nyttår og rekker heller ikke kveldens kamp.

Det er nesten ubegripelig at hjemmeoddsen er satt så lavt som 1,50 i dette oppgjøret. 4,65 i odds på Møller Dæhli og hans St. Pauli er så høy odds, at vi MÅ teste borteseieren her.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken