Gå til sidens hovedinnhold

Mons Ivar Mjelde er ny mann i BAs «Fotballpreik»

Artikkelen er over 2 år gammel

BAs «Fotballpreik» sparker igang sesongen med vår nye mann Mons Ivar Mjelde. Han har et par alvorlige bekymringer noen dager før Branns seriestart.

Hør podkasten i vinduet over!

BAs Fotballpreik sparker i gang sesongen med en ny mann i studio, selveste Mons Ivar Mjelde. Branns gulltrener fra 2007 har vært ekspertkommentator for vinterens BA-sendte treningskamper, og mener Brann ser solide ut. Men:

– Jeg er usikker på Bamba, og det er de visst selv også. Og så har de litt for mange som varierer for mye i prestasjonene, påpeker han.

Har midtbanetreeren klar

– Det finnes en del som leverer stabilt og bunnsolid i hver kamp, ikke minst så har den sentrale midtbanen imponert meg. Jeg blir overrasket om ikke det er Løkberg, Yttergård Jensen og Strand som starter der på lørdag.

– Men så har du en Koomson på høyrekanten som egentlig har vært fraværende etter at han scoret to i første treningskamp mot Nest-Sotra. Og så Bamba, da ... Han er mer en individualist enn en lagspiller, påpeker Mjelde.

– Hadde Brann hatt mer stabile folk å velge blant i de posisjonene, og da ikke minst en stabilt god spiss, ville jeg utropt dem til en gullkandidat. Men pokker heller, de ser jo bra ut, så dette kan bli enormt spennende! Men foreløpig har jeg dem som outsider til gullet. En sterk outsider, sier «Monsamjelden».

 

Kommentarer til denne saken